buraji Decapat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #1 MacBook almak istiyorum. Proje ve kodlama için kullanacağım ama hep Air ve Pro arasında gidip geliyorum. Sizce hangisini alayım?
MacBook almak istiyorum. Proje ve kodlama için kullanacağım ama hep Air ve Pro arasında gidip geliyorum. Sizce hangisini alayım?
DxDiag TR Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 272 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #2 MacBook Air işlerini görecektir.
DenizKaya2809 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Şubat 2020 Mesajlar 2.098 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #3 16 GB Air işini görür bence Pro'ya gerek yok.
Görkem Say Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 10.138 Makaleler 1 Çözümler 15 5 Temmuz 2022 #4 Pro'nun en büyük farkı fan olması. Eğer arada oyun oynarım, render alırım diye düşünüyorsan fan işine yarayacaktır. Onun haricinde Air rahatlıkla işini görür ama mümkünse 16GB modele yönel.
Pro'nun en büyük farkı fan olması. Eğer arada oyun oynarım, render alırım diye düşünüyorsan fan işine yarayacaktır. Onun haricinde Air rahatlıkla işini görür ama mümkünse 16GB modele yönel.
S Silinen üye 266150 Ziyaretçi 5 Temmuz 2022 #5 buraji dedi: MacBook almak istiyorum. Proje ve kodlama için kullanacağım ama hep Air ve Pro arasında gidip geliyorum. Sizce hangisini alayım? Genişletmek için tıkla... Bende Air almanız taraftarıyım. RAM kesinlikle 16 olmalı.
buraji dedi: MacBook almak istiyorum. Proje ve kodlama için kullanacağım ama hep Air ve Pro arasında gidip geliyorum. Sizce hangisini alayım? Genişletmek için tıkla... Bende Air almanız taraftarıyım. RAM kesinlikle 16 olmalı.