3 334899 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 472 Çözümler 1 27 Şubat 2021 #91 Lafonde dedi: 1 gün ertelendi. Erdoğan açıklama yapıp erteleyebilir ya da iptal edebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam 1 gün ertelenme olayı ne oluyor yani neden ertelediler?
Lafonde dedi: 1 gün ertelendi. Erdoğan açıklama yapıp erteleyebilir ya da iptal edebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam 1 gün ertelenme olayı ne oluyor yani neden ertelediler?
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 27 Şubat 2021 #92 334899 dedi: Hocam 1 gün ertelenme olayı ne oluyor yani neden ertelediler? Genişletmek için tıkla... Yani diyorum ya Erdoğan açıklama yapacakmış, ondan sanırım.
334899 dedi: Hocam 1 gün ertelenme olayı ne oluyor yani neden ertelediler? Genişletmek için tıkla... Yani diyorum ya Erdoğan açıklama yapacakmış, ondan sanırım.
Arthur_Callahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.161 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #93 DarkWarrior dedi: Çalıştım ama yapılmasa güzel olur bu arada artık iptal olmaz olursada pazartesi olur ama çoktan 2 tane sınava girmiş olursunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam geleceği görmüşsün. Pazartesi günkü sınavlar iptal oldu.
DarkWarrior dedi: Çalıştım ama yapılmasa güzel olur bu arada artık iptal olmaz olursada pazartesi olur ama çoktan 2 tane sınava girmiş olursunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam geleceği görmüşsün. Pazartesi günkü sınavlar iptal oldu.
botstepz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 4.262 Makaleler 1 Çözümler 9 27 Şubat 2021 #94 Arkadaşlar pazartesi iptal olur diye çalışmamazlık yapmayın. Malum artık bunlara güven olmaz.
SON FX BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 2.263 Çözümler 3 Yer NewYork/United/Scs 27 Şubat 2021 #95 Ben hiç çalışmadım ve çok mutluyum (!)
Xesstiano Megapat Katılım 13 Ağustos 2015 Mesajlar 663 Çözümler 3 27 Şubat 2021 #96 Azulaa dedi: Eki Görüntüle 898239 Buna dayanarak söyledim. Sanırım iptal olacak ama. Genişletmek için tıkla... Ne açıklamalardan dönüldüğünü gördük bundan da dönerler elbet. Ertelenmesinin imkansızlığınını olduğunu düşünmüyorum ben şahsen. 334899 dedi: Hocam 1 gün ertelenme olayı ne oluyor yani neden ertelediler? Genişletmek için tıkla... 1 Mart'ta kurul toplanacak. Sınavlar ve yüz yüze eğitim konuşulacak. Oradan çıkan karara göre de devam edilecek. O yüzden 1 Mart'ta olacak sınavları ertelediler.
Azulaa dedi: Eki Görüntüle 898239 Buna dayanarak söyledim. Sanırım iptal olacak ama. Genişletmek için tıkla... Ne açıklamalardan dönüldüğünü gördük bundan da dönerler elbet. Ertelenmesinin imkansızlığınını olduğunu düşünmüyorum ben şahsen. 334899 dedi: Hocam 1 gün ertelenme olayı ne oluyor yani neden ertelediler? Genişletmek için tıkla... 1 Mart'ta kurul toplanacak. Sınavlar ve yüz yüze eğitim konuşulacak. Oradan çıkan karara göre de devam edilecek. O yüzden 1 Mart'ta olacak sınavları ertelediler.