Cingöz Recai Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.096 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kıbrıs. 27 Şubat 2021 #81 Birisi42 dedi: Benim müthiş okulum da ders yapmıyor bize okulda ama kulüpleri açıyorlar. Ne akıl ama. Genişletmek için tıkla... Ne dersi yapmıyor?
Birisi42 dedi: Benim müthiş okulum da ders yapmıyor bize okulda ama kulüpleri açıyorlar. Ne akıl ama. Genişletmek için tıkla... Ne dersi yapmıyor?
Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #82 Artık iptal olması = Hulk gerçek gibi bir şey. Çalışmayanlar çalışsın zaten az konu var.
B Birisi42 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.030 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 27 Şubat 2021 #83 Cingöz Recai dedi: Ne dersi yapmıyor? Genişletmek için tıkla... Hocam yani ana dersleri yapmıyor online yapıyor ama diğer futbol, basket gibi kulüpleri bu hafta açacaklarmış.
Cingöz Recai dedi: Ne dersi yapmıyor? Genişletmek için tıkla... Hocam yani ana dersleri yapmıyor online yapıyor ama diğer futbol, basket gibi kulüpleri bu hafta açacaklarmış.
Cingöz Recai Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.096 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kıbrıs. 27 Şubat 2021 #84 Birisi42 dedi: Hocam yani ana dersleri yapmıyor online yapıyor ama diğer futbol, basket gibi kulüpleri bu hafta açacaklarmış. Genişletmek için tıkla... Online olunca yapmamış mı oluyor?
Birisi42 dedi: Hocam yani ana dersleri yapmıyor online yapıyor ama diğer futbol, basket gibi kulüpleri bu hafta açacaklarmış. Genişletmek için tıkla... Online olunca yapmamış mı oluyor?
B Birisi42 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.030 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 27 Şubat 2021 #85 Cingöz Recai dedi: Online olunca yapmamış mı oluyor? Genişletmek için tıkla... Hayır okulda yapmıyor. Yani virüs varken etkinlik için okula gidiyoruz. Madem gideceğiz okul görmek için gidelim demek istedim.
Cingöz Recai dedi: Online olunca yapmamış mı oluyor? Genişletmek için tıkla... Hayır okulda yapmıyor. Yani virüs varken etkinlik için okula gidiyoruz. Madem gideceğiz okul görmek için gidelim demek istedim.
Cingöz Recai Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.096 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kıbrıs. 27 Şubat 2021 #86 Birisi42 dedi: Hayır okulda yapmıyor. Yani virüs varken etkinlik için okula gidiyoruz. Madem gideceğiz okul görmek için gidelim demek istedim. Genişletmek için tıkla... Saçma.
Birisi42 dedi: Hayır okulda yapmıyor. Yani virüs varken etkinlik için okula gidiyoruz. Madem gideceğiz okul görmek için gidelim demek istedim. Genişletmek için tıkla... Saçma.
Xesstiano Megapat Katılım 13 Ağustos 2015 Mesajlar 663 Çözümler 3 27 Şubat 2021 #87 Azulaa dedi: Artık iptal olması = Hulk gerçek gibi bir şey. Çalışmayanlar çalışsın zaten az konu var. Genişletmek için tıkla... Neye dayanarak söylüyorsun bunu?
Azulaa dedi: Artık iptal olması = Hulk gerçek gibi bir şey. Çalışmayanlar çalışsın zaten az konu var. Genişletmek için tıkla... Neye dayanarak söylüyorsun bunu?
Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #88 Xesstiano dedi: Neye dayanarak söylüyorsun bunu? Genişletmek için tıkla... Buna dayanarak söyledim. Sanırım iptal olacak ama.
Xesstiano dedi: Neye dayanarak söylüyorsun bunu? Genişletmek için tıkla... Buna dayanarak söyledim. Sanırım iptal olacak ama.
3 334899 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 472 Çözümler 1 27 Şubat 2021 #89 Azulaa dedi: Sanırım iptal olacak ama. Genişletmek için tıkla... Bence iptal etmezler artık zaten az kaldı 1 Marta.
Azulaa dedi: Sanırım iptal olacak ama. Genişletmek için tıkla... Bence iptal etmezler artık zaten az kaldı 1 Marta.
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 27 Şubat 2021 #90 334899 dedi: Bence iptal etmezler artık zaten az kaldı 1 Marta. Genişletmek için tıkla... 1 gün ertelendi. Erdoğan açıklama yapıp erteleyebilir ya da iptal edebilir.
334899 dedi: Bence iptal etmezler artık zaten az kaldı 1 Marta. Genişletmek için tıkla... 1 gün ertelendi. Erdoğan açıklama yapıp erteleyebilir ya da iptal edebilir.