Öğrencilere vergi indirimi hazır sistemler için geçerli mi?

zıbab ivjj

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar geçtiğimiz günlerde bu vergi indirimi olayı çıktı. Benim sorum şu. Hazır sistemler için indirin geçerli olur mu?
Ve şartlarda sadece Türkiye'de üretilen veya montajlanan bilgisayar modeli seçilecek diye örnek olarak Vatan Bilgisayar'dan bir sistem seçsek bu şartı kapsıyor mu?
Ve bir belirli fiyat durumu var. Fiyatların kaç olduğu da belli değil tahmini olan var mı?

Hocam daha resmi olarak açıklanmadı bile ki bilgisayarlarda sadece %18 KDV var oradan hesaplayın.

Hocam geçerli de bu vaat 1 yıldan daha uzun süre önce ortaya atıldı. Sizce gelecek mi böyle bir yasa?

Daha hiçbir şey belli değil yasa bile çıkmadı ama bence dahil olmayacak sebeplerimi şöyle sayabilirim:

1-)Hükümet bizim faydamıza hiçbir şey yapmaz.
2-)Vatan dahil olmak üzere bütün firmalar bize hazır sistem satmıyor, parçaları ayrı ayrı satıp montaj hizmeti sunuyor sadece. Dolayısıyla ortada montajlanıp satılan marka bir ürün yok. Sallıyorum Lenovonun hazır kasaları montajlanmış bir üründür eğer Türkiyede üretilseydi vergi indiriminden faydalanırdı büyük ihtimalle ama ithal ürün.

Katılıyorum vergi indirimi yasası gelse bile yine bişey bulurlar vergili satarlar o bilgisayarı.

Katılıyorum vergi indirimi yasası gelse bile yine bişey bulurlar vergili satarlar o bilgisayarı.
Aslında inanın ki benim de pek inancım yok ama ne bileyim bizde ki de ufaktan hayal diyelim neyse tesekur ederim cevaplarınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…