KaganKose136 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2024 #1 Merhaba. Üniversite öğrencisiyim fakat bu dönem kayıt yenilemediğim için öğrenci belgemde pasif öğrenci yazıyor. Apple eğitim sitesinden öğrencilik hakkımı kullanarak indirimli iPad almak istiyorum. Bu durum bir problem yaratır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2024
Merhaba. Üniversite öğrencisiyim fakat bu dönem kayıt yenilemediğim için öğrenci belgemde pasif öğrenci yazıyor. Apple eğitim sitesinden öğrencilik hakkımı kullanarak indirimli iPad almak istiyorum. Bu durum bir problem yaratır mı?
smarst Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2014 Mesajlar 1.476 Çözümler 7 Yer Manisa 20 Mayıs 2024 #2 Benden belge bile istemediler.
KaganKose136 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2024 #3 smarst dedi: Benden belge bile istemediler. Genişletmek için tıkla... Çoğu kişi o şekilde yazmış ama emin olmak istedim. Teşekkür ederim.
smarst dedi: Benden belge bile istemediler. Genişletmek için tıkla... Çoğu kişi o şekilde yazmış ama emin olmak istedim. Teşekkür ederim.