Öğrenciyken GSS borcu çıktı

Çalışmayan kişilerden vergi alınıyor prim borcu diye.

Sadece çalışmayan kişilerden alınmıyor aslında herkes ödüyor bunu iş yerinde çalışanda ödüyor yani. İş yerinde SGK varsa işveren öder yoksa gss yine olmaz bu kadar basit gidip tecil ettirmen gerekir. Asıl sorun bu değil zaten asıl sorun bu tarz saçmalıklar yani 18 yaşında ben bunu yaşasam gel de açıkla millete.

Son düzenleme:
Çalışmayan kişilerin bunu ödemesi saçmalık. Kişi muayene olurken zaten kendi cebinden ödeme yapıyor, her ay faiziyle bindirmesinin izahı olamaz.

Çalışmayan kişilerin bunu ödemesi saçmalık. Kişi muayene olurken zaten kendi cebinden ödeme yapıyor, her ay faiziyle bindirmesinin izahı olamaz.

Aynen öyle özellikle 18 yaş çok kıymetli bir yaş ailende SGK'lı çalışan varsa 20 yaşına kadar lise mezuniyet belgen varsa GSS kapsamına alıyor SGK'lı çalışan yoksa ki bu mümkün ya kendin özel sağlık sigortası yaptıracaksın ya da tecil diyor devlet. İki türlü de para veriyorsun hani buna da şükür ama sağlık hizmetlerini ben hiç sevmiyorum devletin. 18 yaş demek hayatın en güzel yılı demek bence sırf borçtan dolayı insanın en iyi yıllarında bunu düşünmelerini sağlamaları çok kötü.

En son 1560 TL olmuş aylık.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…