Öğreneceğim yazılım dilleri ile ne yapabilirim?

1-) Python 2-) C 3-) C++ 4-) C# ve son bölüm olarak yapay zeka var. Çok ufak başlangıç bilgim var Udemy üzerinden kurs satın aldım. Bölümlerin ismi bu şekilde öğreneceğim diller benim işime yarar mı? Bu dilleri bitirdikten sonra hangi dilleri öğrenmeliyim? Yaşım 16 bu öğrendiğim diller bana ileride katkı sağlar mı? Kendi botumu falan yazabilir miyim?

Ne yapmak istiyorsun? WEB tasarım, işletim sistemi, masaüstü uygulaması vb.?

Bitwise hocamız böyle bir mesaj yazmıştı, bunu oku önce bence çünkü yapmak istediğin şeye hakim gibi durmuyorsun. Java/Android için yazdığı şeyler dışındakiler işine yarar çünkü Java istemiyor gibisin.

Temeli bu mesajdaki gibi attıktan sonra dil öğrenmek en basiti olur sanırım. Bunlardan sonra projene göre dil seçip öğrenirsin, tertemiz.

Öncelikle hangi alanda kendini geliştirmek istediğine karar vermelisin. Daha sonra kendine bir yol haritası çizmelisin. Birden fazla alanda uzman olmaya çalışmak yerine tek bir alanda uzman olup diğer alanlarda da bilgi sahibi olunabilir.

Burada Frontend, Backend, DevOps Mühendisliği gibi alanların yol haritaları mevcut buradan yardım alabilirsin;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…