Öğreneceğim yazılım dilleri ile ne yapabilirim?

Python ile görüntü işlemeden yapay zekaya kadar her türlü işi yapabilirsin, C'de bunlara ek olarak uygulamalarında pointerler ile bellek yönetimi yapabilirsin. Process ve threadler ile sunucu, istemci vb yapabilirsin. C# ile web siteleri yazabilirsin. Hastaneden araba galerisine kadar çok çeşitli yerlerin veri tabanını yönetebilirsin.

Masaüstü uygulaması yapmak istiyorum aslında bir de yapay zeka.

Masaüstü uygulaması yapmak istiyorum aslında bir de yapay zeka.
Hocam Windows üzerinde masaüstü uygulaması için genellikle C# dilinin .NET framework'u kullanılıyor. Eğer diğer işletim sistemleri için de istiyorsanız JavaScript dilinin Electron.js framework'unu kullanabilirsiniz.

Düzenli kendimi geliştirirsem 2 yıla öğrenme şansım var mı acaba yoksa çok daha uzun mu sürer?

Düzenli kendimi geliştirirsem 2 yıla öğrenme şansım var mı acaba yoksa çok daha uzun mu sürer?
Hocam sıfırdan başlayıp sıkı çalışarak 2 ayda bile basit bir masaüstü uygulaması yapabilir hale gelebilirsiniz. Fakat bu devirde sadece masaüstü uygulama geliştirme ile bir yere varılacağını sanmıyorum. Artık masaüstünde yapılan çoğu iş web üzerinden de hallediliyor ama yine de size kalmış. Yine C# dilinin asp.net framework'u ile web geliştirme, Unity oyun motoru ile oyun geliştirme ve Xamarin framework'u ile de mobil uygulama geliştirebilirsiniz.

Aldığım kurs bu ileri seviye değil sanırım yeni başlayanlar için. Kurs:Sıfırdan Yazılım Mühendisi Olma Kursu

Hocam aldığım kurs yeterli mi yeni başlayanlar için?

Son düzenleme:
Murat demiroğ ve Murat yücelen hocaların YouTube kanallarında ve Udemy hesaplarında güzel ve ücretsiz kurslar mevcut. Özellikle C# öğrenenler daha çok bu hocaları tercih ediyor.

Önerdiğiniz kişilere bakacağım. Aldığım kurs ile başlangıç yapar dediğiniz kişiler ile de kendimi geliştiririm.

Yapabileceğim hepsini ne yapılabiliyorsa yapmak istiyorum.
Hepsini yapamazsın. Bir alan seç ve onda ilerle. Hepsine ip atarsan ipler karman çorman olur. Nereden çözeceğini de bulamazsın. Araştır, hangisi sana cazip geliyorsa onu hakkında bilgi verelim. Daldan dala atlama. Aklından geçirdiğin bir alan olduğu zaman ben veya diğer arkadaşlar ona göre cevap versin. Bir kararın olsun ki yardımcı olalım.

Murat demiroğ ve Murat yücelen hocaların YouTube kanallarında ve Udemy hesaplarında güzel ve ücretsiz kurslar mevcut. Özellikle C# öğrenenler daha çok bu hocaları tercih ediyor.

Hocam Udemy için bahsettiğiniz kişilerin profil linkini atar mısınız veya YouTube kanallarını bulamadım ben çünkü.

Masaüstü uygulamaları ve yapay zekada kendimi geliştirmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…