Şu an BTK Akademi üzerinden Python öğrenmeye çalışıyorum, iyi bir şekilde ilerliyorum. Peki doküman üzerinden öğrenmek illa şart mı? Yani doküman okumam çok lazım mı?
Bu şekilde de ilerleyebilir miyim yoksa dokümana gerek var mı?
Şu an BTK Akademi üzerinden Python öğrenmeye çalışıyorum, iyi bir şekilde ilerliyorum. Peki doküman üzerinden öğrenmek illa şart mı? Yani doküman okumam çok lazım mı?
Bu şekilde de ilerleyebilir miyim yoksa dokümana gerek var mı?
W3Schools offers free online tutorials, references and exercises in all the major languages of the web. Covering popular subjects like HTML, CSS, JavaScript, Python, SQL, Java, and many, many more.
www.w3schools.com
Bakılabilir bence biraz ilerledikten sonra doküman okumaya başla ama şart değil.
W3Schools offers free online tutorials, references and exercises in all the major languages of the web. Covering popular subjects like HTML, CSS, JavaScript, Python, SQL, Java, and many, many more.
www.w3schools.com
Bakılabilir bence biraz ilerledikten sonra doküman okumaya başla.
Python Eğitim Kitabı - DİKEYEKSEN YAYINCILIK - Volkan Taşçı - Python öğrenmek için ihtiyacınız olan tek kitap! Python Eğitim Kitabı öğrenci
www.kitapyurdu.com
Öyle çok fazla bir kaynak kullanmaya gerek yok diye düşünüyorum yani çok karışık olmasın diye şu an bu şekilde sade ve basit olarak ilerliyorum.
Örneğin ben BTK akademide kursda ilerliyorum örnek veriyorum hoca bugün bize inputun ne olduğunu anlattı ben de onu not alıyorum işte input şu işe yarar print şu işe yarar tarzında.