Python Öğrenirken doküman kullanmak şart mı?

Kasım_0

Centipat
Daha fazla  
Şu an BTK Akademi üzerinden Python öğrenmeye çalışıyorum, iyi bir şekilde ilerliyorum. Peki doküman üzerinden öğrenmek illa şart mı? Yani doküman okumam çok lazım mı?

Bu şekilde de ilerleyebilir miyim yoksa dokümana gerek var mı?

Hayir Python icin gereksiz. Cogu sey duz ingilizceye benzemesi icin tasarlanmış. Takilinca googledan bakin ya da yapay zekaya sorun.

Bakılabilir bence biraz ilerledikten sonra doküman okumaya başla ama şart değil.

Hayir Python icin gereksiz. Cogu şey duz İngilizceye benzemesi icin tasarlanmış. Takilinca Google'dan bakin ya da yapay zekaya sorun.

Tamamdır hocam teşekkür ederim.

Teşekkür ederim hocam tavsiye için bakacağım.

Python için şart olmasa da kullanacağın kütüphaneler/frameworkler olsun. Bir konu hakkında bilgi edinmen olsun. Döküman tüketmeyi öğrenmen gerek.

Bu alışkanlığı kazanman senin için faydalı olur.

Python’un kendi dökümentasyonu backgroundda dönen işleri sana çok güzel açıklıyor.

Herkes kod yazabilir ama herkes arkada ne döndüğünü anlamaz.

Çok sağ olun hocam dediklerinize dikkat edeceğim.

Hocam peki öğrenme aşamasında nasıl ilerlemem lazım.

Şu an ben BTK Akademi üzerinden ilerliyorum.

Ek olarak da bu kitabı kullanıyorum.

Öyle çok fazla bir kaynak kullanmaya gerek yok diye düşünüyorum yani çok karışık olmasın diye şu an bu şekilde sade ve basit olarak ilerliyorum.

Örneğin ben BTK akademide kursda ilerliyorum örnek veriyorum hoca bugün bize inputun ne olduğunu anlattı ben de onu not alıyorum işte input şu işe yarar print şu işe yarar tarzında.

Ve hocadan dinledikten sonra pratik de yapıyorum.

Bunları sürekli tekrar etmem mi lazım.

Nasıl ilerlememi tavsiye edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…