C# Öğrenirken zorlanmak

İlk önce programı İngilizce'ye çevir, Türkçe yapmanın hiçbir faydası yok sadece arayüzü Türkçe görmüş olursun. Elindeki kitap masaüstü uygulamaları için anlatım yapıyor ama kodlamanın mantığını, yapısını öğrenmek için tercih edilebilir. Çünkü oradaki döngüler, metotlar, dizileri vs. yine oyun içinde de kullanacaksın.

Birde acele ediyorsun gibi geldi, kitabın başını iyi okursan sana nasıl proje oluşturup o sekmeleri görebileceğin anlatılıyordur. Zaten projeyi oluşturunca otomatik gelir. Console projesi değil Windows form projesi oluşturacaksın.
Bana üst çubuktan solution explorerı açmamı oradanda form 1 i açmamı istiyor sorun çubukta solution açma ueri yok. Ayrıca arama yerine yazınca da çıkmıyor.

Öğrenme cehennemine girmeyin. Engin Demiroğ öğrenme cehennemine değiniyor bazı videolarında. Kişi yeni öğrenmeye başladığında sürekli teknoloji değiştiriyor. 10 gr. Java, 15 gr. C#, 7 gr. Angular, 10 gr. ASP.NET, 23 gr. Node.JS kuruyemişçi gibi az ondan az şundan öğreneyim demeyin sakın. İlerleyemezsiniz. Tek bir teknoloji belirleyin. Belirlediğiniz teknolojide uzmanlaşın. Sağ ayağınızı sevdiğiniz teknolojiye sabitleyin ve diğer ayağınızla diğer teknolojileri gezin ama 1 tane uzmanlık alanı olmalı. Doktor bile hem dişçi, hem nörolog, hem kalp, hem psikiyatrist olamıyor. Bir uzmanlık alanı oluyor. Buna dikkat etmek lazım. Sonra tek bir alanda uzmanlaşamadım karışık bir bilgiye sahibim diye yakınırsınız. Böyle olursa işe de almazlar. ;-)
Hocam bu arada full stack developer'lar ne yapıyor öyleyse? Aslında her dile 3-5 yılımızı versek halledilir gibi gibi.

Hocam bu arada full stack developer'lar ne yapıyor öyleyse? Aslında her dile 3-5 yılımızı versek halledilir gibi gibi.
Full Stack Developer demek birden fazla teknolojiye hakim olan demek değildir. Örneğin Java'yı mı seçti Java ve alt teknolojilerini tam bilip projeler çıkaran kişi demektir. Hem Java hem C# hem Python hem Big Data hepsi bir arada pek mümkün olmuyor. Örnek bir Full Stack eğitimi:
406508067_10231369388167920_5094168944516588278_n.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı