NaberKanki Decapat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #1 Merhaba arkadaşlar Python öğrenmek istiyorum ama nereden öğreneceğimi bilmiyorum. Önerdiğiniz kanallar veya ücretsiz bir yer var mı?
Merhaba arkadaşlar Python öğrenmek istiyorum ama nereden öğreneceğimi bilmiyorum. Önerdiğiniz kanallar veya ücretsiz bir yer var mı?
Rika134 Femtopat Katılım 16 Şubat 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #2 Kanka devletin bizzat vermiş olduğu benim de kullandığım BTK Akademi var orada her seviye Python kursları var oradan öğrenebilirsin.
Kanka devletin bizzat vermiş olduğu benim de kullandığım BTK Akademi var orada her seviye Python kursları var oradan öğrenebilirsin.
İmparator Penguen Picopat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 848 Çözümler 6 Yer İstanbul 16 Şubat 2025 #3 NaberKanki dedi: Merhaba arkadaşlar Python öğrenmek istiyorum ama nereden öğreneceğimi bilmiyorum. Önerdiğiniz kanallar veya ücretsiz bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Sıfırdan İleri Seviye Python Programlama <section class="container" style="margin-bottom:20px"> <div id="tab-container" class="tab-content"> <div id="faq-block" class="partial-removable-block"> <div id="faq" class="tab-pane fade active show"> <div class="row"> <div class="col-md-12 col-xs-12 col-sm-12"> <div id="accordion"> <div... www.btkakademi.gov.tr
NaberKanki dedi: Merhaba arkadaşlar Python öğrenmek istiyorum ama nereden öğreneceğimi bilmiyorum. Önerdiğiniz kanallar veya ücretsiz bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Sıfırdan İleri Seviye Python Programlama <section class="container" style="margin-bottom:20px"> <div id="tab-container" class="tab-content"> <div id="faq-block" class="partial-removable-block"> <div id="faq" class="tab-pane fade active show"> <div class="row"> <div class="col-md-12 col-xs-12 col-sm-12"> <div id="accordion"> <div... www.btkakademi.gov.tr
1 193955 Kilopat Katılım 19 Aralık 2017 Mesajlar 102 17 Şubat 2025 #4 Udacity + Python Crash Course Kitabı