hayatimkaymiss Centipat Katılım 23 Eylül 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #11 Dragonsaw dedi: Eğer ne için öğrendiğini bilmiyorsan emin ol hiç bir dil işini görmez. Önce alanını seçersen bolca rehberlik alırsın. Oyun için, Masa üstü uygulaması, Mobil oyun, Web sitesi için. *Oyun yapmak için Unity + C# kullanılır. Bir dil ile neredeyse tüm alanlarda iş yaparsın fakat. Dillerin alanlarına göre üstünlükleri vardır. Genişletmek için tıkla... Oyun yapılır da henüz 10. sınıfım dersten çok vaktimin kalacağını sanmıyorum
Dragonsaw dedi: Eğer ne için öğrendiğini bilmiyorsan emin ol hiç bir dil işini görmez. Önce alanını seçersen bolca rehberlik alırsın. Oyun için, Masa üstü uygulaması, Mobil oyun, Web sitesi için. *Oyun yapmak için Unity + C# kullanılır. Bir dil ile neredeyse tüm alanlarda iş yaparsın fakat. Dillerin alanlarına göre üstünlükleri vardır. Genişletmek için tıkla... Oyun yapılır da henüz 10. sınıfım dersten çok vaktimin kalacağını sanmıyorum
5 533388 Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 4.463 Makaleler 2 Çözümler 54 29 Aralık 2023 #12 executeJS dedi: İngilizce bilmiyorsa zor olur doğrusu yukarıda belirttiğim yol daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Önce İngilizce öğrenmesi daha iyi olmaz mı?
executeJS dedi: İngilizce bilmiyorsa zor olur doğrusu yukarıda belirttiğim yol daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Önce İngilizce öğrenmesi daha iyi olmaz mı?
E executeJS Centipat Katılım 7 Ekim 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Sistem Özellikleri win11 Cinsiyet Erkek Meslek Web Developer / Programmer 29 Aralık 2023 #13 533388 dedi: Önce İngilizce öğrenmesi daha iyi olmaz mı? Genişletmek için tıkla... tabiki hocam , ama şuan c# üzerinden konuştuğumuz için.
533388 dedi: Önce İngilizce öğrenmesi daha iyi olmaz mı? Genişletmek için tıkla... tabiki hocam , ama şuan c# üzerinden konuştuğumuz için.
hayatimkaymiss Centipat Katılım 23 Eylül 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #14 executeJS dedi: ingilizce bilmiyorsa zor olur doğrusu yukarıda belirttiğim yol daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Onu da öğrenmeye başlayacağım B1e başlamadım henüz
executeJS dedi: ingilizce bilmiyorsa zor olur doğrusu yukarıda belirttiğim yol daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Onu da öğrenmeye başlayacağım B1e başlamadım henüz
E executeJS Centipat Katılım 7 Ekim 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Sistem Özellikleri win11 Cinsiyet Erkek Meslek Web Developer / Programmer 29 Aralık 2023 #15 hayatimkaymiss dedi: Onu da öğrenmeye başlayacağım B1e başlamadım henüz Genişletmek için tıkla... 0 dan başlamış biri olarak ilk sayfada belirttiğim yol etkili yoldur. denendi hocam.
hayatimkaymiss dedi: Onu da öğrenmeye başlayacağım B1e başlamadım henüz Genişletmek için tıkla... 0 dan başlamış biri olarak ilk sayfada belirttiğim yol etkili yoldur. denendi hocam.
Dragonsaw Hectopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 1.513 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #16 hayatimkaymiss dedi: Oyun yapılır da henüz 10. sınıfım dersten çok vaktimin kalacağını sanmıyorum Genişletmek için tıkla... Eğer senin yerinde olsam. HTML öğrenirim basittir kendisi kafanda yorulmaz dersten sıkılırsın canın HTML 5'de bir şeyler yapmak isteyecektir Üstüne YouTube üzerinden Ana dili İngilizce ve Türkçe alt yazılı bir kanalda buldunuz mu tadından yenmez.
hayatimkaymiss dedi: Oyun yapılır da henüz 10. sınıfım dersten çok vaktimin kalacağını sanmıyorum Genişletmek için tıkla... Eğer senin yerinde olsam. HTML öğrenirim basittir kendisi kafanda yorulmaz dersten sıkılırsın canın HTML 5'de bir şeyler yapmak isteyecektir Üstüne YouTube üzerinden Ana dili İngilizce ve Türkçe alt yazılı bir kanalda buldunuz mu tadından yenmez.
hayatimkaymiss Centipat Katılım 23 Eylül 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #17 executeJS dedi: 0 dan başlamış biri olarak ilk sayfada belirttiğim yol etkili yoldur. denendi hocam. Genişletmek için tıkla... İngilizce öğrenmem için ne önerebilirsin? 16 yaşıma geldim hala bunları beceremiyorum
executeJS dedi: 0 dan başlamış biri olarak ilk sayfada belirttiğim yol etkili yoldur. denendi hocam. Genişletmek için tıkla... İngilizce öğrenmem için ne önerebilirsin? 16 yaşıma geldim hala bunları beceremiyorum
Dragonsaw Hectopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 1.513 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #18 hayatimkaymiss dedi: İngilizce öğrenmem için ne önerebilirsin? 16 yaşıma geldi hala bunları beceremiyorum Genişletmek için tıkla... YouTube İngilizce öğren yaz emin ol çok iyi eğitimler var. Hepsine 1 gün süre tanı en iyi hangisine kafan yatıyorsa o hoca senin için en iyi olandır.
hayatimkaymiss dedi: İngilizce öğrenmem için ne önerebilirsin? 16 yaşıma geldi hala bunları beceremiyorum Genişletmek için tıkla... YouTube İngilizce öğren yaz emin ol çok iyi eğitimler var. Hepsine 1 gün süre tanı en iyi hangisine kafan yatıyorsa o hoca senin için en iyi olandır.
hayatimkaymiss Centipat Katılım 23 Eylül 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #19 Dragonsaw dedi: YouTube İngilizce öğren yaz emin ol çok iyi eğitimler var. Hepsine 1 gün süre tanı en iyi hangisine kafan yatıyorsa o hoca senin için en iyi olandır. Genişletmek için tıkla... İngilizce öğren mi yazayım sadece? Kafama yatan bir hoca bulamadım..
Dragonsaw dedi: YouTube İngilizce öğren yaz emin ol çok iyi eğitimler var. Hepsine 1 gün süre tanı en iyi hangisine kafan yatıyorsa o hoca senin için en iyi olandır. Genişletmek için tıkla... İngilizce öğren mi yazayım sadece? Kafama yatan bir hoca bulamadım..
Dragonsaw Hectopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 1.513 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #20 hayatimkaymiss dedi: İngilizce öğren mi yazayım sadece? Kafama yatan bir hoca bulamadım.. Genişletmek için tıkla... Konu troll 2 dakika içerisinde nasıl yazdın nasıl dinledin. hayatimkaymiss dedi: İngilizce öğren mi yazayım sadece? Kafama yatan bir hoca bulamadım.. Genişletmek için tıkla... İlk 2 gayet iyi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 30 Aralık 2023
hayatimkaymiss dedi: İngilizce öğren mi yazayım sadece? Kafama yatan bir hoca bulamadım.. Genişletmek için tıkla... Konu troll 2 dakika içerisinde nasıl yazdın nasıl dinledin. hayatimkaymiss dedi: İngilizce öğren mi yazayım sadece? Kafama yatan bir hoca bulamadım.. Genişletmek için tıkla... İlk 2 gayet iyi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et