C/C++ Ögrenmeye nereden başlanmalı?

MikeEhrmantraut1

Femtopat
Daha fazla  
Ünüversiteye gidene kadar biraz kodlama öğrenmek istiyorum (oyun yapabılmek için). Udemy diye bır yerden kurs almayı dusunuyorum ama etkısı olur mu olmaz mı bılmıyorum cunku 200 TL'ye ogrenebılmek pek normal gelmedı. Nereden baslamam gerek onu da bılmıyorum. C++ uzerınden oyun yapıldıgnı okumustum, o yuzden onu sectım. Yardımcı olursanız sevınırım.

Aşağıdakl linkten bakabilirsin. Hem ücretsiz. Buradan bir temel oluşturursun. Sonra udemyden de almak istersen oradan da alabilirsin.

BTK akademiden bedava öğrenebilirsiniz detaylı güzel anlatımı var

Bilmiyorum ama çocuklugumdan berı ısteıdıgım iş bu oyunlarla büyüdum desem yerıdır.
Dostum yapay zeka insan faktörünü hiç bir zaman yerini alamayacak ama yapay zekayı da tamamen itme. Yapay zekayıda kullanmayı öğren yani. Elbette eskisi kadar kod yazan insanlar olmayacak çünkü bir çok işi yapay zeka otomatikleştirecek ama yeni iş fırsatları da ortaya çıkartacak.

Baktım şimdi ama devlet şifresi istiyor reşit olmadıgım ıcın e-Devlet'ım yok onu ayarlayamdım.
Annen veya babının e devletiyle gir. Öncesinde konuş izin al velinden sonra eğitim al zaten orası eğitim içeriği başka bir şey değil. Devlete ait bir site. Yaşın kaç bilmiyorum ama yazılımcı olmak gibi bir hayalin varsa eğer lisede falan isen ingilizceni de çok iyi geliştir eğer yok ise.

İngilizcem iyi lisedeyim şu anda cevap için sağalın.

Bence bu işe hiç girmeyin. Birkaç seneye yapay zeka çok daha güzel kod yazmaya başlar

Evet yapay zeka daha güzel kod yazmaya başlayabilir ama bunun tek başına oyun yapanlara bir zararı olacağını zannetmiyorum nasıl olsa oyunun türü grafikleri konusu sana kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…