Grim Reaper Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 5.571 Çözümler 13 Yer İzmir 18 Eylül 2024 #11 Drajmir dedi: Beyler şimdi daha aramamış. Aile üyelerinden aynı hocayı sessize aldım aramaları ama engellesem mi anlar mı? Sürprizbozan Hoca Johnny Sins'i biliyormuş. Genişletmek için tıkla... Ya dostum bişe olmaz. Yaşınız 10 falan mı bu kadar gerildin? Rahatlayacaksan şöyle söyleyeyim hem söylediğin kişi binlerce adam arasından biri olabilir hem okulda böyle bir kural falan yok. Hoca da 10 dk sonra unutmuştur zaten. Korkmanın alemi yok.
Drajmir dedi: Beyler şimdi daha aramamış. Aile üyelerinden aynı hocayı sessize aldım aramaları ama engellesem mi anlar mı? Sürprizbozan Hoca Johnny Sins'i biliyormuş. Genişletmek için tıkla... Ya dostum bişe olmaz. Yaşınız 10 falan mı bu kadar gerildin? Rahatlayacaksan şöyle söyleyeyim hem söylediğin kişi binlerce adam arasından biri olabilir hem okulda böyle bir kural falan yok. Hoca da 10 dk sonra unutmuştur zaten. Korkmanın alemi yok.
Yusuf dikecin silahı Hectopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 2.275 Çözümler 2 18 Eylül 2024 #12 Ne biçim öğretmen o ispici.
Drajmir Centipat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 389 Yer Türkiye 18 Eylül 2024 #13 Hoca aramış. 2 tokatla kurtuluyorsunuz. Fazla abartılacak birşey yok konu açmayacaktım ama fikirlerinizi aldım teşekkürler. Son düzenleme: 18 Eylül 2024
Hoca aramış. 2 tokatla kurtuluyorsunuz. Fazla abartılacak birşey yok konu açmayacaktım ama fikirlerinizi aldım teşekkürler.
N Nieagerams Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 5.689 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2024 #14 Hocam valla kusura bakmayın normalde telefondan böyle şeylere gulen biri değilim ama baya güldüm yaşadığınız olaya. Grim Reaper dedi: Rahatlayacaksan şöyle söyleyeyim hem söylediğin kişi binlerce adam arasından biri olabilir. Genişletmek için tıkla... Ama derste nasıl dediğine bağlı. İmali bir şekilde dediyse kim olduğu bal gibi belli olur. Demek ki arkadaş abartmış biraz.
Hocam valla kusura bakmayın normalde telefondan böyle şeylere gulen biri değilim ama baya güldüm yaşadığınız olaya. Grim Reaper dedi: Rahatlayacaksan şöyle söyleyeyim hem söylediğin kişi binlerce adam arasından biri olabilir. Genişletmek için tıkla... Ama derste nasıl dediğine bağlı. İmali bir şekilde dediyse kim olduğu bal gibi belli olur. Demek ki arkadaş abartmış biraz.
11ARDA11 Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 458 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2024 #15 Hocam kurtulduğunuza sevindim benim de cezam yeni bitti aynı anda iki ceza yemişim