Öğretmen için MacBook mu? iPad mi?

Windows özellikleri eklemek için hiç bir şekilde MacOS'tan iyi olamaz. Kaç sene MacOS kullandınız acaba?
0, Mac alabiliyor mu herkes? Ayrıca bal gibi kolay. Sadece bu adımları takip etmeniz yetiyor.

Hepsi bu kadar, istediğin özellikleri seç ve bitti. Ayrıca yazılımcı olup Linux kullanmamanıza şaşırdım doğrusu. Yazılımcıların çoğunluğu ya Linux ya da Windows kullanır.

Hocam öncelikle Mac kullanmadan karar veremezsiniz. Kullanmadıysanız kullanmadım bilmiyorum diyin geçin. Ayrıca ben aplikasyon ya da plugin geliştirmiyorum ki linux kullanayım. kullandığım bütün programlar mac'te var.

Ek özellikten kasıtınız ne? Program içinde kullanılabilecek özellik mi sistem özelliği mi?

Hocam siz iyi misiniz? Sistem özelliğini neden açayım ayrıca zaten sistem ayarlarından değiştirebiliyorsunuz. Terminalde codlarla istediğinizi değiştirebilirsiniz.

Size tavsiyem ilk fırsatta Mac kullanıp sonra yorum yapmanız. Windows ile kolay gelsin size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…