Öğretmen için tablet önerisi

14alper41

Hectopat
Herkese merhaba, bir aksilik olmazsa bu sene sonunda mezun olacağım ve öğretmenlik mesleğine başlayacağım. Derslerde kullanmak için bir tablet arayışım var ancak ilk defa tablet almayı düşünüyorum bu yüzden nelere dikkat etmeliyim pek bilmiyorum. Henüz bir bütçe belirlemedim ama 9500 TL'nin altında olursa çok iyi olur şu an öğrenciyim ve vergi indiriminden yararlanmayı planlıyorum ama 9500 TL'nin altındaki modeller işini görmez diyorsanız bütçemi bir miktar arttırabilirim ama çok büyük paralar da vermek istemiyorum. Bir de Apple markasını hiç sevmiyorum bu yüzden herhangi bir iPad modelini önermeyin. En çok önem verdiğim özellikler:

- Kaleminin olması(tahta olarak da kullanmayı düşünüyorum)
- Her türlü projeksiyona rahatça bağlanabilme.

Son düzenleyen: Moderatör:
Huawei MatePad 11

Samsung Galaxy S6 Lite

Samsung S7 FE

bu modellerden birini seçebilirsiniz. S6'nın içinden kalem çıkıyor ama eski tablet olduğu için ileriki zamanlarda Update almamaya başlayabilir. İşlemcisi de eski kalmış, takılıyor gibi geri dönüşler var. Ancak maaşımı aldıktan sonra daha iyisine geçerim diyorsanız alabilirsiniz. Bu arada Huawei MatePad 11'in kendi fiyatı + kalemi 9500 tl'yi aşıyor ama ayrı ayrı satıldığı için kendi mağazasından sipariş verirseniz yararlanabilirsiniz diye biliyorum.

buradan duymuştum. Bu arada şansınıza Ali Güngör hocam 13 dk önce Huawei tabletleri ile ilgili konu paylaştı. O da budur.

Meslek hayatınızda başarılar. Umarım her anlamda iyi bir öğretmen olursunuz.

@14alper41

Son düzenleme:
Herkese merhaba, bir aksilik olmazsa bu sene sonunda mezun olacağım ve öğretmenlik mesleğine başlayacağım. Derslerde kullanmak için bir tablet arayışım var ancak ilk defa tablet almayı düşünüyorum bu yüzden nelere dikkat etmeliyim pek bilmiyorum. Henüz bir bütçe belirlemedim ama 9500 TL'nin altında olursa çok iyi olur şu an öğrenciyim ve vergi indiriminden yararlanmayı planlıyorum ama 9500 TL'nin altındaki modeller işini görmez diyorsanız bütçemi bir miktar arttırabilirim ama çok büyük paralar da vermek istemiyorum. Bir de Apple markasını hiç sevmiyorum bu yüzden herhangi bir iPad modelini önermeyin. En çok önem verdiğim özellikler:

- Kaleminin olması(tahta olarak da kullanmayı düşünüyorum)
- Her türlü projeksiyona rahatça bağlanabilme.
Samsung Tab S6 Lite en ideali, yanında kalemi de geliyor. Huawei gibi yazılım konusunda bir ayağı çukurda da değil.

Huawei MatePad 11

Samsung Galaxy S6 Lite

Samsung S7 FE

bu modellerden birini seçebilirsiniz. S6'nın içinden kalem çıkıyor ama eski tablet olduğu için ileriki zamanlarda Update almamaya başlayabilir. İşlemcisi de eski kalmış, takılıyor gibi geri dönüşler var. Ancak maaşımı aldıktan sonra daha iyisine geçerim diyorsanız alabilirsiniz. Bu arada Huawei MatePad 11'in kendi fiyatı + kalemi 9500 tl'yi aşıyor ama ayrı ayrı satıldığı için kendi mağazasından sipariş verirseniz yararlanabilirsiniz diye biliyorum.

buradan duymuştum. Bu arada şansınıza Ali Güngör hocam 13 dk önce Huawei tabletleri ile ilgili konu paylaştı. O da budur.

Meslek hayatınızda başarılar. Umarım her anlamda iyi bir öğretmen olursunuz.

@14alper41

Önerdiğiniz modeller arasında huawei matepad 11 baya içime sindi aslında ama bildiğim kadarıyla huawei bir ambargoya maruz kalmıştı ve bu durum hala devam ediyor. S6 Lite yi bahsettiğiniz sorunlardan dolayı listeme eklemedim. S7 FE yi listeme aldım.
Samsung Tab S6 Lite en ideali, yanında kalemi de geliyor. Huawei gibi yazılım konusunda bir ayağı çukurda da değil.

Yukarıdaki arkadaşın bahsettiği problemler s6 lite ye mesafemi arttırdı biraz.

Öyleyse Samsung S9 FE diyorum.

S9 FE yi de listeme ekledim teşekkürler.

Bir şey daha sorayım madem, şimdi ben telefonumu da yenilemeyi düşünüyorum da hem telefon hem tablet için vergi indiriminden yararlanabiliyor muyum yoksa sadece bir tanesini seçmem mi gerekiyor. İki alışverişi de ayrı ayrı yapacağım ama birden fazla cihaz için vergi desteği sağlanmadığına dair bir şey okumuştum.

Önerdiğiniz modeller arasında huawei matepad 11 baya içime sindi aslında ama bildiğim kadarıyla huawei bir ambargoya maruz kalmıştı ve bu durum hala devam ediyor. S6 Lite yi bahsettiğiniz sorunlardan dolayı listeme eklemedim. S7 FE yi listeme aldım.

Yukarıdaki arkadaşın bahsettiği problemler s6 lite ye mesafemi arttırdı biraz.

S9 FE yi de listeme ekledim teşekkürler.

Bir şey daha sorayım madem, şimdi ben telefonumu da yenilemeyi düşünüyorum da hem telefon hem tablet için vergi indiriminden yararlanabiliyor muyum yoksa sadece bir tanesini seçmem mi gerekiyor. İki alışverişi de ayrı ayrı yapacağım ama birden fazla cihaz için vergi desteği sağlanmadığına dair bir şey okumuştum.

Hocam bildiğim kadarıyla hem telefon hem tablet alabilirsiniz. Biz ablama bir telefon bir tablet alacağız çünkü oradan biliyorum. Ambargo olayı ile ilgili güncel bir bilgi yok. Galiba asılsız bir haber okumuşsunuz. Ben S9 FE'nin 9500 TL altına geldiğini bilmiyordum onu da alabilirsiniz.

S6 lite da iyi ancak S7 veya S9 FE ile karşılaştırılamaz çünkü eskimeyen başladı. Bunlar dururken onu almak akıllıca olmaz açıkçası. Huawei çok iyi bir seçenek ancak yazılım konusunda çok eksiklikleri var, bir batağın içinde denilebilir. Dilerseniz S7 veya S9 FE alarak yazılımsal bir sorunun çıkmamasını garantiye almış olursunuz. Ancak tekrar tekrar söyleyeyim, Huawei de iyi bir seçenek. Son karar sizin.

S6 Lite ve S7 FE'yi aklınızdan çıkarın öncelikle, ikisi de tarihi geçmiş modeller. Bu bütçe için S9 Fe veya plus versiyonunu alabilirsiniz.

Söylediklerinizi göz önünde bulunduracağım, şu an seçenekler arasında s9 fe ve huawei matepad 11 kaldı ama s9 fe ye daha yakınım.
S9 Fe ile herhangi bir görüntü çıkışına görüntü veremezsiniz maalesef, Matepad 11 hakkında bu konuda bilgim yok. Teamviewer tarzı programlarla yapabilirsiniz belki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı