Milli Eğitim Müdürlüğüne gidip şikayet edebilirsiniz. Hiç kimsenin bir öğrenciye şiddet uygulama hakkı yok. İsterse okulun sahibi olsun bir şeyi değiştirmez.
Ayrıca ailenizle de paylaşın hocayla bir görüşsün. Bağırmanız her ne kadar doğru olmasa da bağırdı diye kimse seni dövemez. Psikolojik sıkıntıları mı varmış? Baban gitsin bakalım yanına aynı şeyi babana yapabiliyor mu? Her önüne geleni öğretmen yaparsan olacağı bu.
Bir sürü atanmayı bekleyen öğretmen var işini layığıyla yerine getirebilecek. Eğitim fakültelerinde öğrenciyi dövme eğitimi verilmiyor. Şikayet edin gerekli cezai yaptırımlar uygulansın, işi layığıyla yapamıyorsa uzaklaştırılsın böyle rezillik olmaz.
Kimsenin kimseye değil tokat, yumruk atmak, dokunmaya bile hakkı yok. Anlaşılan korku vermeye çalışıyor diğer arkadaşlarınızla birlikte şikayetçi olun milli eğitime, Cimer'e yoksa bunun devamı gelir sürekli dayak yersiniz. Müdürler genelde öğretmenin tarafını tutar konuyu kapatmaya çalışır. Üst merciilere şikayet edin peşini bırakmayın. Benzer olayın linkini bıraktım aşağıya.
Aksaray'da, Şehit Salih Aksu Ortaokulunda öğrencisini darbeden öğretmen Ali Rıza Y. Hakkında iddianame kabul edildi. Sanık Ali Rıza Y, 25 Ocak 2022'de hakim karşısına çıkacak.
Dövemez. O anda video çeken biri olsa çoktan haber kanallarına düşer ve mesleğinden ihraç edilirdi. Şimdi şikayetçi olsanız bile nasıl kanıtlayacaksınız?
Meslek lisesinde 9.sınıfım. Biz 3.kattayız ve aşağıdaki öğrencilere bağırıyorduk o anda da bizi meslek öğretmenimiz gördü ve sınıfa geldi. Dersimiz zaten onaydı ve başladı bağırmaya. Diğer arkadaşlarıma yumruklar, bana su şisesi ve yumruk attı. Buna hakkı var mı? Bu duruma karsı ne yapabilirim?