Öğretmen olmak mantıklı değil, çok fazla öğretmen var zaten.Öğretmen olmak mantıklı mı? Kimya, ilköğretim matematik veya bir branşta öğretmen olmayı düşünüyorum. Maaşı yeterli mi? Ayrıca ek iş imkanı falan oluyor mu?
Matematik, İngilizce gibi branşlardan mezun olursan ek iş kolay kolay bulursun. İlk 2 sene bekar bile olsan maaşın yetmeyecek ama 2. seneden sonra ufak ufak kendine yatırım yapmaya başlarsın.Öğretmen olmak mantıklı mı? Kimya, ilköğretim matematik veya bir branşta öğretmen olmayı düşünüyorum. Maaşı yeterli mi? Ayrıca ek iş imkanı falan oluyor mu?
kendine uygun görüyorsan tercih edilebilir tabii ki ama saydığın branşlardan hangilerinin atamaları daha fazla, özel ders, dershane gibi yerlerden ne kadar faydalanıp maddi getiri sağlayabilirsin bu da önemli, matematik ve ingilizce öğretmenleri bu özel ders konusunda iyi getiri sağlarlar meselaÖğretmen olmak mantıklı mı? Kimya, ilköğretim matematik veya bir branşta öğretmen olmayı düşünüyorum. Maaşı yeterli mi? Ayrıca ek iş imkanı falan oluyor mu?
Öğretmen olmak mantıklı mı? Kimya, ilköğretim matematik veya bir branşta öğretmen olmayı düşünüyorum. Maaşı yeterli mi? Ayrıca ek iş imkanı falan oluyor mu?
Öğretmen olmak mantıklı mı? Kimya, ilköğretim matematik veya bir branşta öğretmen olmayı düşünüyorum. Maaşı yeterli mi? Ayrıca ek iş imkanı falan oluyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.