Öğretmen olsaydınız ne öğretmeni olmak isterdiniz?

Haklısın büyük bir hevesle öğretmenlik okuyup işsiz kalan çok fazla insan var. Artık öğretmenlik tercih edilir mi bilemiyorum.

Haklısın büyük bir hevesle öğretmenlik okuyup işsiz kalan çok fazla insan var. Artık öğretmenlik tercih edilir mi bilemiyorum.

Onlar atanamayan öğretmenler. Öğretmenlik bölümlerinin puanları düşük olsa da KPSS'de öğretmen olacaklar ayıklanıyor.

Bilişim öğretmeni ya da matematik öğretmeni olmayı düşünebilirim ama mühendislik varken öğretmenliğe pek bakmam. Ha İngilizce öğretmenliği de olur bu arada.

Onlara çokta üzüldüğüm söylenemez, bir kere Türkiye eğitim sisteminde öğretmenlik yapmak istemek başlı başına bir hata. Çocuklara öğretilen ezber bilgiler, hayatta kullanacağımız bir şey öğretilmiyor. O yüzden bu ülkede öğretmen olmak istemek mantıklı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…