Öğretmenim bana kafayı taktı

CİMER'e şikayet edersen senin suçlarından dolayı senin başın yanar.

Hocam ilgilenme, kafana takma. Senin için değeri olmayan insanların haraketleri de senin için önem arz etmesin

Öğretmenler odasında herkesin içinde bile seni hırpalar gibi dışarı çıkarıyorsa, pek kimseyi takmıyor ve arkası da sağlam gibi sanki. Tavsiyem köprü, ayı, dayı kuralını uygulaman. Şikayette ters tepebilir işler.

CİMER'e şikayet etmek riskli. Eğer adını saklamazlarsa ayvayı yedin.

Ben ettim öğretmen okuldan atıldı sanırım hapis ya da para cezası yemişti ismimi de vermediler.
Tabii öğretmenin yaptığı bir suçtu bu yüzden ceza yedi.

Şikayet edin. Eskiden bir arkadaşım öğretmeniyle sizinki gibi bir sorun yaşamıştı hatta öğretmen çocuğa vurmuştu sanırım. Şikayet ettiler okuldan gitmişti.

MEBİM ilgilenir mi bilmiyorum fakat bir arayın isterseniz, sonuç çıkmazsa CİMER'e yazın, hatta bu iş daha da uzarsa il/ilçe milli eğitime dilekçe verin.

Cimer’e şikayet edebilirsin. Veya veline bu durumdan bahsedip, onunla birlikte MEB’e gidebilirsin.

Bir anlık dalgınlık ile öğretmen size kafa attı diye okudum. Şikayet edin, böyle öğretmenler oldukça okuldan soğuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…