Öğretmenime sorduğum soruyu tekrar sorsam tuhaf olur mu?

@Lemmy Kilmister ikisi de değilim. Özelde çalışıyorum, ÖSYM sınavlarına öğrenci hazırlarım. Almanca ve İngilizce özel dersleri de veriyorum iş olursa. Ne iş olursa mantığında artık. Çevremden edindiğim bilgi ve tecrübeleri, kendi bilgi ve tecrübelerimi de sizlere aktarıyorum.

Anladım benim de dil okumaya merakım var. İleride 1-2 konu açacağım mutlaka sizide etiketlerim. İş hayatınızda başarılar dilerim.

@Lemmy Kilmister, teşekkür ediyorum. Etiketleyin, kesinlikle yardımcı olurum.

@Otomatik Mandalina hocam bazı öğretmenler ciddi ciddi diyor. Bunu yaparak bir halt yaptığını zannediyorlar ancak öğretmenin yaptığı her bir davranış öğrenci üzerinde iz ve etki bırakabiliyor. Benim lisede bir matematik hocam vardı, lise hayatım benim pek parlak değildi, en kötü öğrencilerdendim. Hocamız ders başında bana her zaman için senden adam olacak da ben göreceğim falan falan derdi. İleride çocuk sahibi olacaksın da evini geçindireceksin oho hayallere bak falan derdi.

Yatmadan önce olsun ben her zaman için öz eleştiri yaparım. Aradan temiz 11 ile 12 sene arasında bir süre geçmesine rağmen hocamın bu dediğini hâlâ hatırlarım. Öğretmen yaptığı ve sergilediği davranışlarda çok çok dikkatli olmalı her zaman için.

@Lemmy Kilmister, teşekkür ediyorum. Etiketleyin, kesinlikle yardımcı olurum.

@Otomatik Mandalina hocam bazı öğretmenler ciddi ciddi diyor. Bunu yaparak bir halt yaptığını zannediyorlar ancak öğretmenin yaptığı her bir davranış öğrenci üzerinde iz ve etki bırakabiliyor. Benim lisede bir matematik hocam vardı, lise hayatım benim pek parlak değildi, en kötü öğrencilerdendim. Hocamız ders başında bana her zaman için senden adam olacak da ben göreceğim falan falan derdi. İleride çocuk sahibi olacaksın da evini geçindireceksin oho hayallere bak falan derdi.

Yatmadan önce olsun ben her zaman için öz eleştiri yaparım. Aradan temiz 11 ile 12 sene arasında bir süre geçmesine rağmen hocamın bu dediğini hâlâ hatırlarım. Öğretmen yaptığı ve sergilediği davranışlarda çok çok dikkatli olmalı her zaman için.
Sonuç olarak hocanız haklı mı haksız mı çıktı anlamadım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı