Öğretmenime sorduğum soruyu tekrar sorsam tuhaf olur mu?

@Orion Nebula zaten o zihniyetleri öğretmen yapan sistem utansın... Vardı lisede de bir tane, ben paramı alır geçerim. Sizin gibi bilmem nelerle uğraşmak zorunda değilim deyip geçerdi her dersin başında. Sorsan namazında niyazında ama.

Öğretmene aynı soruyu 100 kez de sorsanız cevaplamak mecburiyetinde. Kaldı ki hiçbir öğretmenin o konuda da anlayışsız olacağını düşünmüyorum, tekrar sormanızda problem olmaz.

Hocam peki unutmamın nedenini söyleyeyim mi?

@freakcnsl hayır. Söylemene bile gerek yok, hocam kusura bakmayın ama dün dediğiniz şeyleri tekrardan anlatabilir misiniz de.

Öğretmene aynı soruyu 100 kez de sorsanız cevaplamak mecburiyetinde. Kaldı ki hiçbir öğretmenin o konuda da anlayışsız olacağını düşünmüyorum, tekrar sormanızda problem olmaz.

Hocam siz İngilizce öğretmeniydiniz galiba yanlış hatırlamıyorsam.(yanlışım varsa düzeltin)

@Lemmy Kilmister evet. İngilizce öğretmeniyim, o anlayışsız ve bilgisiz öğretmenlerin farkında olduğum için bu durum daha da çok benim canımı sıkıyor diyebilirim.

Bir şey sormadan önce o soruyu kendine sor, Yani sorucağın cümleleri ağzına alıştır ve öyle sor senin için daha iyi olur.

@Lemmy Kilmister ikisi de değilim. Özelde çalışıyorum, ÖSYM sınavlarına öğrenci hazırlarım. Almanca ve İngilizce özel dersleri de veriyorum iş olursa. Ne iş olursa mantığında artık. Çevremden edindiğim bilgi ve tecrübeleri, kendi bilgi ve tecrübelerimi de sizlere aktarıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…