@Orion Nebula zaten o zihniyetleri öğretmen yapan sistem utansın... Vardı lisede de bir tane, ben paramı alır geçerim. Sizin gibi bilmem nelerle uğraşmak zorunda değilim deyip geçerdi her dersin başında. Sorsan namazında niyazında ama.
Öğretmene aynı soruyu 100 kez de sorsanız cevaplamak mecburiyetinde. Kaldı ki hiçbir öğretmenin o konuda da anlayışsız olacağını düşünmüyorum, tekrar sormanızda problem olmaz.
Öğretmene aynı soruyu 100 kez de sorsanız cevaplamak mecburiyetinde. Kaldı ki hiçbir öğretmenin o konuda da anlayışsız olacağını düşünmüyorum, tekrar sormanızda problem olmaz.
@Lemmy Kilmister evet. İngilizce öğretmeniyim, o anlayışsız ve bilgisiz öğretmenlerin farkında olduğum için bu durum daha da çok benim canımı sıkıyor diyebilirim.
@Lemmy Kilmister evet. İngilizce öğretmeniyim, o anlayışsız ve bilgisiz öğretmenlerin farkında olduğum için bu durum daha da çok benim canımı sıkıyor diyebilirim.
@Lemmy Kilmister ikisi de değilim. Özelde çalışıyorum, ÖSYM sınavlarına öğrenci hazırlarım. Almanca ve İngilizce özel dersleri de veriyorum iş olursa. Ne iş olursa mantığında artık. Çevremden edindiğim bilgi ve tecrübeleri, kendi bilgi ve tecrübelerimi de sizlere aktarıyorum.
Onu diyen öğretmenler kendileri de biliyordur öyle bir seçenek olmadığını; öğrenci orada onun için uğraştığımı bilsin, dersi dikkatli dinlesin diye söylüyorlardır.