Öğretmenimin yaptığı haksızlık konusunda ne yapmalıyım?

Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Geçtiğimiz haftalarda final ödevimiz için hocamız bize en az 40 sayfa olacak şekilde herhangi bir ilçemizin turistlik, tarihi gibi mekanlarını tanıtma ödevi vermişti. Ödevimi yapmıştım ve gerek bilgiler olsun gerek resimler olsun dosya boyutu sınırından dolayı sisteme upload edememiştim. Durumu hocama izah ettiğimde mail ile göndermek istemiştim ama kabul etmemişti. Bu boyut sınırını aştığı için hocama söylediğim zaman aldığım cevap ise "beni ilgilendirmez ne yap et o ödevi sisteme at" demişti. Ben de mecburen bilgilerden ve resimlerden birazını silmek zorunda kalmıştım. Malum ödev sayfam da 36 sayfaya düşmüştü.
Biraz önce notlar açıklandı ve 75 almışım. Oysa sınıfta, benden kat kat eksik ve kötü ödev yapan elemanlar 90 veya 95 gibi notlar almış. Şimdi hocama durumu söylediğimde "tekrar inceleyemem notun neyse o" tarzında cevap veriyor. Bu durum hakkında yapabileceğim bir şey yok mu?
Yüz yüze eğitim varken ortalamam 2.75 idi. Bu dönem ise bahsettiğim ders girilmemişken ortalamam 3.50 idi ve bu ders girildiğinde 3.30 gibi bir değere düştü. Cidden çok canımı sıkıyor. Ortalamamı her zaman elimden geldiğince yüksek tutmaya çalışıyordum...

Üniversiteler öyle hocalarla kaynıyor ne yazık ki. Şikayet et diyeceğim ama eline bir şey geçer mi pek sanmıyorum.
Burası işine yarayabilir.

Çok sinir bozucu ve hiçte birşey gelmiyor insanın elinden aklıma "bana tarihi eser getir yinede notunu ortalamanın üzerine çıkartmayacağım" diyen hocayı hatırladım.

Şikayet etsem de pek değişen bir şey olacağını sanmıyorum. Elimden de pek bir şey gelmez zaten. Benim anlamadığım şey ise öğretmenler neden böyle yapıyor? Neyin egosu bu!

Şikayet etsem de pek değişen bir şey olacağını sanmıyorum. Elimden de pek bir şey gelmez zaten. Benim anlamadığım şey ise öğretmenler neden böyle yapıyor? Neyin egosu bu!
Üniversite öğretmeni ya kendini tövbe haşa İlah sanıyor. Bir de kadın öğretmense of üzüldüm halinize hiç çekilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…