vitoscaletta99
Kilopat
Dostlar merhaba, bugün çok yakın arkadaşlarımdan birisiyle konuşurken duyduğu endişeyi anlattı. Kendisi atama bekleyen bu bekleme sürecinde de ortaokulda ücretli öğretmenlik yapan birisi. Sınıfta normal her zamanki gibi rutin dersini işlerken haylazlık eden bir öğrencisine dayanamayıp sertçe uyarmış "özürlü" ifadesini kullanmış (temas vb hiçbir şey yok). Bu yaşanan tatsız ortamın ardından çocuk nenesine öğretmenin kendisine özürlü demesini anlatmış. Okula, idareye bunu söylemek için öğrencinin yengesi gelerek o öğretmeni ilgili yerlere şikayet edeceğini MEB'in de adını kullanarak sitem etmiş. Arkadaşımın anlattığına göre öğrencinin annesi olmadığı için velisi olarak yengesi ve nenesi arasında geçen bu olayı bana anlattı. Kendisine bu kadar basit bir olayın büyüyeceğini sanmadığımı söyledim hatta okuldaki diğer öğretmenlerde olayın bu kadar büyümeyeceğini kendisine siciline zarar geleceğini düşünmediklerini söylese de içi rahat etmiyor. Konu başlıklarına bakarken birebir bu konuyla ilgili içeriklere rastlamadım bu yüzden en çok bilgi alışverişinde bulunduğum bu mecraya sormak istedim. Burada bu konu hakkında detaylı bilgisi olan var mıdır? Teşekkürler.