Öğretmeninizi kızdıracak ne yaptınız?

Sınıfta 2 elimin arasına üflerken ossuruk sesi çıkarmıştım. Hoca bana garip garip baktı ve sonra "elimden çıkardım pardon" dedim.

Sinirlenmişti ama sınıfta uslu olarak değerlendirilen bir çocuk olduğum için paçayı yırtmıştım.

Bir tek lisede oldu, yanımdaki arkadaşla saçma bir şeyden ötürü tartışıyorduk. Hoca bizi gördü yanına çağırdı. İkimize birer tane çaktı, gönderdi. O zamanlar serbestti dayak. Ve bazı hocalarda öğrenci dövmeye geliyordu, eğitim bahaneydi 2. plandaydı. Hocada kilolu bir şeydi. Tokatını hiç unutmam, ışık çakmıştı beynimde.

BT sınıfında hoca uygulamalarımızı kontrol etmek için ve ders işliyor muyuz diye bakmak için NetSupport kullanıyordu. Normalde kapatılmıyor tabi ki ama ben görev yönetici>hizmetler yaparak tüm NetS hizmetlerini kapatarak devre dışı bırakıp CS 1.6 atıyordum hocanın ekranında da devamlı düştüğü için nasıl kapatıyorsun gibisinden devamlı bağırıyordu 4-5 kere yaptım, siz yapmayın temrine 20 verdi.

BT sınıfında hoca uygulamalarımızı kontrol etmek için ve ders işliyor muyuz diye bakmak için NetSupport kullanıyordu. Normalde kapatılmıyor tabi ki ama ben görev yönetici>hizmetler yaparak tüm NetS hizmetlerini kapatarak devre dışı bırakıp CS 1.6 atıyordum hocanın ekranında da devamlı düştüğü için nasıl kapatıyorsun gibisinden devamlı bağırıyordu 4-5 kere yaptım, siz yapmayın temrine 20 verdi.
Ben bir kere kaapmıştım bana bir şey dmedi.

Lise 2.sınıfta tahtada matematik sorusu çözerken hocanın yanında hiç fark etmeden soruyla ilgilenirken sağ elimi kalçasına atmıştım. Sonra bir yerin dibine girdim ki utancımdan kıpkırmızı oldum. Bayağı bayağı özür diledim hocadan. Sınıftakiler at gibi kahkaha attılar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı