S Samurai47 Yoctopat Katılım 25 Aralık 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #1 Arkadaşlar ben öğrenciyim. Öğretmenlerin (bıyıklı matematik) hangi PDF uygulamasını kullanıyor acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Aralık 2024
Arkadaşlar ben öğrenciyim. Öğretmenlerin (bıyıklı matematik) hangi PDF uygulamasını kullanıyor acaba?
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 28 Aralık 2024 #2 Hocalar genel olarak Word ya da PowerPoint'in PDF olarak aktar seçeneğini kullanıyor ama o spesifik örnekte ne kullanılır bilemiyorum.
Hocalar genel olarak Word ya da PowerPoint'in PDF olarak aktar seçeneğini kullanıyor ama o spesifik örnekte ne kullanılır bilemiyorum.
K Killua0 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2021 Mesajlar 163 Çözümler 1 28 Aralık 2024 #3 PDF Annotator uygulamasını kullanıyor çoğu. Maalesef paralı. Birçok hoca iPad üzerinden görüntü alıp da sunuyor bu arada.
PDF Annotator uygulamasını kullanıyor çoğu. Maalesef paralı. Birçok hoca iPad üzerinden görüntü alıp da sunuyor bu arada.
qwebedo Decapat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 249 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Monster Abra A7 V15.1 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Aralık 2024 #4 Adobe Acrobat.
S Samurai47 Yoctopat Katılım 25 Aralık 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #5 Sakuya Izayoi dedi: Hocalar genel olarak Word'ya da PowerPoint'in PDF olarak aktar seçeneğini kullanıyor ama o spesifik örnekte ne kullanılır bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... PowerPoint'te nasıl PDF açabilirim
Sakuya Izayoi dedi: Hocalar genel olarak Word'ya da PowerPoint'in PDF olarak aktar seçeneğini kullanıyor ama o spesifik örnekte ne kullanılır bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... PowerPoint'te nasıl PDF açabilirim
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 28 Aralık 2024 #6 Samurai47 dedi: PowerPoint'te nasıl PDF açabilirim Genişletmek için tıkla... PowerPoint ile PDF açamazsınız ama edge açabilir.
Samurai47 dedi: PowerPoint'te nasıl PDF açabilirim Genişletmek için tıkla... PowerPoint ile PDF açamazsınız ama edge açabilir.