Öğretmenler istediği gibi tutanak tutabilir mi?

Nerede yazıyor? Ödevi yapıp yapmamak kişinin iradesine kalmış bir şey. İnsan sonuç'ta unutabilir.

Ortaöğretim mevzuatı diye bir şey var. Bütün okullar ona uymak zorunda. Özel okullar bu duruma dahil. Okumadan ve bilginiz olmadan yazmayın lütfen. Ayrıca ödev ve yapılan görevin yapılmaması da disiplin suçudur.

CİMER'e sikayet etsem bir şey olur mu haklımı cıkarım.

Çıkmazsın yüksek ihtimal. Yasal hakkı çünkü seni disipline vermek. Ruh hastası değilse işleme koymaz dilekçeyi. Koyarsa geçmiş olsun seve seve cezanı alırsın.

B) Yapması gereken görevleri yapmamak,

Bundan mı bahsediyorsun?

Tutar. Ama işleme koymaz. İşleme koysaydı disiplin kurulundan hocalar demez mi bu hoca sıkıntılı mı.
CİMER'e sikayet etsem bir şey olur mu haklı mı cıkarım?
Şikayet etmenize şahsen gerek yok. Çünkü disiplin kurulu çöp bulundu diye ceza verirse o zaman şikayet ederseniz sonuç bulur.

Çıkmazsın yüksek ihtimal. Yasal hakkı çünkü seni disipline vermek.

Sıranın altında çöp bırakmakdamı bir de bizim nobetcilik diye bir şey var her gün listeden 2 kisi sınfıın onunde duruyor baska sınıftanm biri gelmesin diye saçma bir şey bugün sıra bendeydi ve 2 tenefüs yapamadım beni yarın ispiyonlarlar ve bizim manyak hoca buna da tutanak tutuyor yarın ne yapacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
B) yapması gereken görevleri yapmamak,

Bundan mı bahsediyorsun?

Açın okuyun mevzuatı hatta ben size direk linkini vereyim hiç uğraşmayın.

İmzalamayın. Döverek mi imzalatacak, gelsin de imzalatsın LoL.

Savunmanı imzalarken öyle sigmalık filan yapamıyosun. Önüne getiriyorlar zorunlu olarak imzalamak zorundasın. Boş boş ergen triplerine girmeyin o yüzden. İmzalamazsan savunmanı direk cezanı alırsın oturursun.

Burada hiçbir şey bilmeyen arkadaşların gazına gelip şikayet falan etmeyin. Öğretmeniniz gayet normal şeyler istiyor bir zahmet onları yapın bir şey olmaz.

Katılıyorum ekstradan başına bela alırsın.

İşte kayda düşmez.

Öğretmen ciddi ise düşer. Yapabilecek çok fazla hoca gördüm. Uslu bir öğrenci olması karşılığında sene sonu kayıttan silinir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…