Ortaöğretim mevzuatı diye bir şey var. Bütün okullar ona uymak zorunda. Özel okullar bu duruma dahil. Okumadan ve bilginiz olmadan yazmayın lütfen. Ayrıca ödev ve yapılan görevin yapılmaması da disiplin suçudur.
Çıkmazsın yüksek ihtimal. Yasal hakkı çünkü seni disipline vermek. Ruh hastası değilse işleme koymaz dilekçeyi. Koyarsa geçmiş olsun seve seve cezanı alırsın.
Burada hiçbir şey bilmeyen arkadaşların gazına gelip şikayet falan etmeyin. Öğretmeniniz gayet normal şeyler istiyor bir zahmet onları yapın bir şey olmaz.
Ortaöğretim mevzuatı diye bir şey var. Bütün okullar ona uymak zorunda. Özel okullar bu duruma dahil. Okumadan ve bilginiz olmadan yazmayın lütfen. Ayrıca ödev ve yapılan görevin yapılmaması da disiplin suçudur.
Kafasına göre hiçbiri tutanak tutamaz, tutturamaz. Öğretmeniniz sizi korkutmak için kağıt getiriyor olabilir mi? Ödevi yapmak öğrenciye kalmış bir şey tamamen. Tutanakla tehdit edilmesi aşırı saçma.
Sıranın altında çöp bırakmakdamı bir de bizim nobetcilik diye bir şey var her gün listeden 2 kisi sınfıın onunde duruyor baska sınıftanm biri gelmesin diye saçma bir şey bugün sıra bendeydi ve 2 tenefüs yapamadım beni yarın ispiyonlarlar ve bizim manyak hoca buna da tutanak tutuyor yarın ne yapacağım?
Savunmanı imzalarken öyle sigmalık filan yapamıyosun. Önüne getiriyorlar zorunlu olarak imzalamak zorundasın. Boş boş ergen triplerine girmeyin o yüzden. İmzalamazsan savunmanı direk cezanı alırsın oturursun.
Burada hiçbir şey bilmeyen arkadaşların gazına gelip şikayet falan etmeyin. Öğretmeniniz gayet normal şeyler istiyor bir zahmet onları yapın bir şey olmaz.