Öğretmenlerin adam ayrımcılığı onur belgesi

Aglasun

Femtopat
Gerçekten sınıfta adam ayrımcılığı var nerede pes oynayan nerede yaramaz varsa onlara 3 kişiye onur belgesi vermişler bölüm hocaları ayrıca onları tutuyor adam ayrımcılığı yapıyorlar adamlar teşekkür bile alamadılar ben ise takdire çok yaklaştım ayrıca okulda hiçbir şekilde oyun oynamıyorum sınavlarda elimden geleni yapıyorum ayrıca bu 3 kişi benden kopya bile istiyorlar kopyayla geçiyorlar iyi ki vermiyorum bir de bölüm hocaları bunlara zeki gibi davranmaları da komiğime gidiyor.

Yönetmeliği açıp onur belgesinin neye verildiğine bakabilirsiniz. Ben ülkede gerçekten o şartlara göre veren bir kişi bile görmedim. Sadece bazı hocalar çeşitli etkinliklere gidildiğinde özen gösterip öğrencinin sınıf hocasına durumu bildiriyor ve öğrenci belge alıyor. O durumlarda da genelde öğrenci derece yapmamış oluyor.

Onur belgesi takdir ve teşekkür belgeleri gibi bir işe yaramadığı için dert ettiğinize değmez.

Yine de sizi haklı buluyorum. Sırf o kadar lafı tek cümlede "anlatmak" bile onur belgesi gerektiren bir başarı bence.

Hocam bildiğim kadarıyla onur belgesi de takdir ve teşekkür gibi sadece bir kağıt parçası. Bu yüzden kafaya takılacak bir durum yok. Siz derslerinize çalışıp ortalamanızı yüksek tutmaya bakın.

Yönetmeliği açıp onur belgesinin neye verildiğine bakabilirsiniz.

Yönetmelikle uğraşmayın, sizin yerinize atayım dedim ve @Vavien.'in dediğine katılıyorum. Okul idaresi öğretmenlere, hocam onur belgesi için isim vermeniz gerekiyor diyor ve öğretmenlerin genelinin de adam kayırdığını söyleyebilirim.

Hocam bildiğim kadarıyla onur belgesi de takdir ve teşekkür gibi sadece bir kağıt parçası.

Kağıt parçası, bir artısı ya da eksisi yok. Ego tatminden ibaret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…