Ölçüt ifadesinde veri türü uyuşmazlığı hatası

AshinaJiesheer

Megapat
Accessden olşturduğum bir tablo ile basit bir üye olma sistemi yapacağım fakat kaydı tamamla butonuyla ilgili bu hatayı alıyorum ve "üye kaydı gerçekleşmiştir" yazısı da çıkmıyor doğal olarak. Hatayı nerede yapıyorum ?

Access sıkıntılı bir program. Zamanında Java ile entegre şekilde bir eczane yönetim sistemi hazırladım.
Currency türündeki alana double value atarken OdbcDriver Exception veriyordu. statament.executeUpdate() ile yükleme yapamıyordum. Çoklu query desteği yok. Yani bir SQL dosyasında 100 tane query yazıp tek seferde yükleme yapamıyor. Noktalı virgül olmasına rağmen tamamını tek bir query gibi algılıyor. Access'i kullanacaksanız içerisinden elle kullanın. Dışarıdan veri-al, veri-çek yapmaya geldiği zaman kanser edebilir.
Bu kadar şeyi neden yazdım? Eğer yapabiliyorsanız en kısa zamanda mySQL, MS-SQL gibi gerçek bir database yönetim sistemine geçiş yapın. Yanlış anlamayın ama Access ile bir yere varamazsınız.

Son düzenleme:

Haklısınız ama öğrenciyim ve bir proje için kullanmam gerekiyor. Maalesef şu anlık SQL bilgim yok zaten.

Özel değilse lütfen tüm kodları atınız. Tahminimce gelen verinin türünde bir sıkıntı var.

Tabii ki buyurun.

Tarih formatına dikkat edin Access'in istediği bir format tipinde mi kayıt etmeye çalışıyorsunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…