AshinaJiesheer
Megapat
Access sıkıntılı bir program. Zamanında Java ile entegre şekilde bir eczane yönetim sistemi hazırladım.
Currency türündeki alana double Value atarken OdbcDriver Exception veriyordu. statament.executeUpdate() ile yükleme yapamıyordum. Çoklu query desteği yok. Yani bir SQL dosyasında 100 tane query yazıp tek seferde yükleme yapamıyor. Noktalı virgül olmasına rağmen tamamını tek bir query gibi algılıyor. Access'i kullanacaksanız içerisinden elle kullanın. Dışarıdan veri-al, veri-çek yapmaya geldiği zaman kanser edebilir.
Bu kadar şeyi neden yazdım? Eğer yapabiliyorsanız en kısa zamanda MySQL, MS-SQL gibi gerçek bir database yönetim sistemine geçiş yapın. Yanlış anlamayına ama Access ile bir yere varamazsınız.
Özel değilse lütfen tüm kodları atınız. Tahminimce gelen verinin türünde bir sıkıntı var.
Tarih formatına dikkat edin Access'in istediği bir format tipinde mi kayıt etmeye çalışıyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.