Cenkkaraman Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 1.492 Çözümler 1 16 Eylül 2020 #1 Evet beyler ölümüne üzüldüğünüz ve anlam veremediğiniz film, dizi ve oyun karakterleri hangisidir? Sürprizbozan Benim ki; Süleyman Çakır. Captain Price.
Evet beyler ölümüne üzüldüğünüz ve anlam veremediğiniz film, dizi ve oyun karakterleri hangisidir? Sürprizbozan Benim ki; Süleyman Çakır. Captain Price.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.786 Makaleler 8 Çözümler 242 Yer İstanbul 16 Eylül 2020 #2 Şunları sürprizbozan ile koysan olmaz mıydı? Sürprizbozan: Spoiler! Vaas ölmeyeydi iyiydi.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.562 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 16 Eylül 2020 #3 Ölmese bu kadar değerlenmezdi. Süleyman Çakır ise baktılar başrol karakterinin önüne geçiyor, kalemi kırıldı. Var ol Çakır...
Ölmese bu kadar değerlenmezdi. Süleyman Çakır ise baktılar başrol karakterinin önüne geçiyor, kalemi kırıldı. Var ol Çakır...
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 16 Eylül 2020 #4 Sürprizbozan: spoiler Rick and Morty'de 4.sezonda bir bölümde göründü fakat ölümü üzücüydü.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 16 Eylül 2020 #5 Sürprizbozan: Aga b Mafia II: Joe Barbaro. Yazık oldu be paşa. Keşke hiç Leo pisliği ile tanışmasaydık da Joe ölmeseydi. Oyunun sonunda nutkum tutuldu.
Sürprizbozan: Aga b Mafia II: Joe Barbaro. Yazık oldu be paşa. Keşke hiç Leo pisliği ile tanışmasaydık da Joe ölmeseydi. Oyunun sonunda nutkum tutuldu.
The King Of Bruh Decipat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 1.159 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2020 #6 Blacksidemre dedi: Şunları sürprizbozan ile koysan olmaz mıydı? Sürprizbozan: Spoiler! Vaas ölmeyeydi iyiydi. Genişletmek için tıkla... Daha bitirmemiştim, dünyanın spoilerini yedim.
Blacksidemre dedi: Şunları sürprizbozan ile koysan olmaz mıydı? Sürprizbozan: Spoiler! Vaas ölmeyeydi iyiydi. Genişletmek için tıkla... Daha bitirmemiştim, dünyanın spoilerini yedim.
3 319361 Kilopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.411 Çözümler 22 16 Eylül 2020 #7 Spoilerim Marvel evreninden. Sürprizbozan: Spoyiler abicim Quicksilver'i harcadılar. Niye ki yani yok işte evreninizde hızlı biri, flash'a rakip olurdu ne güzel. Yok, drama yaratmak için öldürdüler adamı. Spoiler'in nerden olduğunu söylerseniz daha iyi olurdu sankim. Ne anlamı kalıyor yoksa?
Spoilerim Marvel evreninden. Sürprizbozan: Spoyiler abicim Quicksilver'i harcadılar. Niye ki yani yok işte evreninizde hızlı biri, flash'a rakip olurdu ne güzel. Yok, drama yaratmak için öldürdüler adamı. Spoiler'in nerden olduğunu söylerseniz daha iyi olurdu sankim. Ne anlamı kalıyor yoksa?
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.786 Makaleler 8 Çözümler 242 Yer İstanbul 16 Eylül 2020 #8 The King Of Bruh dedi: Daha bitirmemiştim, dünyanın spoilerini yedim. Genişletmek için tıkla... Aga b. Açmasaydın keşke. Sürprizbozan: Ufak bir spoiler. Vaas ölse de oyun daha uzuyor.
The King Of Bruh dedi: Daha bitirmemiştim, dünyanın spoilerini yedim. Genişletmek için tıkla... Aga b. Açmasaydın keşke. Sürprizbozan: Ufak bir spoiler. Vaas ölse de oyun daha uzuyor.
Galvarino Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 234 Yer Wall Maria Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2020 #9 Thanos
The King Of Bruh Decipat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 1.159 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2020 #10 Sürprizbozan: !!!!SPOİLER ALERT!!! The Rain-Martin.