GoktuKaya Hectopat Katılım 11 Mayıs 2019 Mesajlar 473 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2020 #21
The King Of Bruh Decipat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 1.159 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2020 #22 Samotne Ciasteczka dedi: @The King Of Bruh Spoiler'lara süs olsun diye koymuyoruz değil mi? Açma o zaman. Far Cry 3 gibi şahesere de çöp demen ayrı mevzu... Genişletmek için tıkla... Önceki mesajlarımı okumadan bana iftira atman... Ok.
Samotne Ciasteczka dedi: @The King Of Bruh Spoiler'lara süs olsun diye koymuyoruz değil mi? Açma o zaman. Far Cry 3 gibi şahesere de çöp demen ayrı mevzu... Genişletmek için tıkla... Önceki mesajlarımı okumadan bana iftira atman... Ok.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 16 Eylül 2020 #23 The King Of Bruh dedi: Önceki mesajlarımı okumadan bana iftira atman... Ok. Genişletmek için tıkla... Şöyle konular açan bir insanla daha fazla konuşmayacağım. Yürüyen BTS Psikolog: Yürüyen BTS gerçek değil, sana zarar veremez. Yürüyen BTS: www.technopat.net Konu dağılıyor. İyi günler.
The King Of Bruh dedi: Önceki mesajlarımı okumadan bana iftira atman... Ok. Genişletmek için tıkla... Şöyle konular açan bir insanla daha fazla konuşmayacağım. Yürüyen BTS Psikolog: Yürüyen BTS gerçek değil, sana zarar veremez. Yürüyen BTS: www.technopat.net Konu dağılıyor. İyi günler.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kek günü Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.687 Makaleler 8 Çözümler 227 Yer İstanbul 16 Eylül 2020 #24 The King Of Bruh dedi: Önceki mesajlarımı okumadan bana iftira atman... Ok. Genişletmek için tıkla... İftira falan atmamış sana. Spoileri görünce afra tafra yapıyorsun sadece. Buz dağının üst kısmını bile demedim spoiler kısmında.
The King Of Bruh dedi: Önceki mesajlarımı okumadan bana iftira atman... Ok. Genişletmek için tıkla... İftira falan atmamış sana. Spoileri görünce afra tafra yapıyorsun sadece. Buz dağının üst kısmını bile demedim spoiler kısmında.
The King Of Bruh Decipat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 1.159 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2020 #25 Samotne Ciasteczka dedi: Şöyle konular açan bir insanla daha fazla konuşmayacağım. Yürüyen BTS Psikolog: Yürüyen BTS gerçek değil, sana zarar veremez. Yürüyen BTS: www.technopat.net Konu dağılıyor. İyi günler. Genişletmek için tıkla... Öldüğüne üzüldüğünüz karakkterler konusunda dediğim şey hoşuna gitmedi diye çok önceden yaptığım bir BTS esproisinin uzaktan alakası yok. Hoşuna gitmediyse illa mesaj yazmana gerek yok, kızgın atabilirsin.
Samotne Ciasteczka dedi: Şöyle konular açan bir insanla daha fazla konuşmayacağım. Yürüyen BTS Psikolog: Yürüyen BTS gerçek değil, sana zarar veremez. Yürüyen BTS: www.technopat.net Konu dağılıyor. İyi günler. Genişletmek için tıkla... Öldüğüne üzüldüğünüz karakkterler konusunda dediğim şey hoşuna gitmedi diye çok önceden yaptığım bir BTS esproisinin uzaktan alakası yok. Hoşuna gitmediyse illa mesaj yazmana gerek yok, kızgın atabilirsin.
Skywalker 12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 1.113 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2020 #26 Sürprizbozan Arhur Morgan.
Viktor Reznov Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2018 Mesajlar 1.814 Çözümler 13 Yer Vorkuta 16 Eylül 2020 #27 Sürprizbozan: Call of Duty Modern Warfare Spoiler Soap. Çok saçma bir şekilde öldü. Daha iyi bir ölümü hak ediyordu.
Sürprizbozan: Call of Duty Modern Warfare Spoiler Soap. Çok saçma bir şekilde öldü. Daha iyi bir ölümü hak ediyordu.
326001 Kilopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.928 Makaleler 4 Çözümler 101 16 Eylül 2020 #28 Sürprizbozan Ramiz Dayı.
D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.437 Çözümler 7 16 Eylül 2020 #29 Cenkkaraman dedi: Evet ölümüne üzüldüğünüz ve anlam veremediğiniz film, dizi ve oyun karakterleri hangisidir? Sürprizbozan benim ki; Süleyman çakır. Captain price. Eki Görüntüle 669886Eki Görüntüle 669887 Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: The Amazing Spider-Man 2 The Amazing Spider-Man 2 filmindeki Gwenin ölmesi.
Cenkkaraman dedi: Evet ölümüne üzüldüğünüz ve anlam veremediğiniz film, dizi ve oyun karakterleri hangisidir? Sürprizbozan benim ki; Süleyman çakır. Captain price. Eki Görüntüle 669886Eki Görüntüle 669887 Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: The Amazing Spider-Man 2 The Amazing Spider-Man 2 filmindeki Gwenin ölmesi.
2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 16 Eylül 2020 #30 Sürprizbozan: The Last of Us: Part 2 Joel derinden yaraladı.