PROTECTQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 3.387 Çözümler 8 Yer Silicon Valley 17 Mayıs 2021 #21 Windows Adam dedi: Doların 2,5 lira olması ve ekran kartı sorunun çözülmesi. Genişletmek için tıkla... O kadar kötü durumdayız ki 2,5 olmasını istiyoruz desene hocam 1 TL 9 dolar olsun diye.
Windows Adam dedi: Doların 2,5 lira olması ve ekran kartı sorunun çözülmesi. Genişletmek için tıkla... O kadar kötü durumdayız ki 2,5 olmasını istiyoruz desene hocam 1 TL 9 dolar olsun diye.
Dino Ortolani Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 1.388 Çözümler 1 17 Mayıs 2021 #22 lityum123 dedi: Şampiyonlar ligi finalinde bir Türk takımı görmeden ölmem. Genişletmek için tıkla... Hocam o ihtimalin önümüzdeki 100 yıl içinde gerçekleşeceğini pek düşünmüyorum. En iyi 5 ligi çıkartırlarsa %50 olarak bakıyorum duruma.
lityum123 dedi: Şampiyonlar ligi finalinde bir Türk takımı görmeden ölmem. Genişletmek için tıkla... Hocam o ihtimalin önümüzdeki 100 yıl içinde gerçekleşeceğini pek düşünmüyorum. En iyi 5 ligi çıkartırlarsa %50 olarak bakıyorum duruma.
Darqx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 5.288 Makaleler 3 Çözümler 13 17 Mayıs 2021 #23 Zor soru. Uzaya gitmeyi ve uzayın havasını bir solumayı isterdim. Ve sonrasında aşağıya (dünyaya) tükürmeyi. Bu arada bunu çok merak ediyorum tükürük dünyaya ulaşır mı uzaydan?
Zor soru. Uzaya gitmeyi ve uzayın havasını bir solumayı isterdim. Ve sonrasında aşağıya (dünyaya) tükürmeyi. Bu arada bunu çok merak ediyorum tükürük dünyaya ulaşır mı uzaydan?
Fatalframecirakawoon Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 710 Yer İstanbul 17 Mayıs 2021 #24 JokerAllamenin tanınmayanlar 2'yi çıkarmış olmasını.
Y yaagzrmkc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 2.932 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Mayıs 2021 #25 Darqx dedi: Zor soru. Uzaya gitmeyi ve uzayın havasını bir solumayı isterdim. Ve sonrasında aşağıya (dünyaya) tükürmeyi. Bu arada bunu çok merak ediyorum tükürük dünyaya ulaşır mı uzaydan? Genişletmek için tıkla... Uzayda hava olsaydı soluyabilirdiniz. Düşmez çünkü yer çekimi yok.
Darqx dedi: Zor soru. Uzaya gitmeyi ve uzayın havasını bir solumayı isterdim. Ve sonrasında aşağıya (dünyaya) tükürmeyi. Bu arada bunu çok merak ediyorum tükürük dünyaya ulaşır mı uzaydan? Genişletmek için tıkla... Uzayda hava olsaydı soluyabilirdiniz. Düşmez çünkü yer çekimi yok.
Windows Adam Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 2.637 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #26 Prime777 dedi: Windows 10 kullanmak istiyorum, Windows 8.1'den sıkıldım ama HDD izin vermiyor. Genişletmek için tıkla... Bende de HDD var Windows 10 1809'u kurmayı dene.
Prime777 dedi: Windows 10 kullanmak istiyorum, Windows 8.1'den sıkıldım ama HDD izin vermiyor. Genişletmek için tıkla... Bende de HDD var Windows 10 1809'u kurmayı dene.
S Silinen üye 458979 Ziyaretçi 17 Mayıs 2021 #27 Gene Takovic dedi: Ölmeden önce görmek istediğiniz şey ne? Benim ölmeden önce görmek istediğim şey Jahrein & Oğuz Sasi KKHA yayını. Genişletmek için tıkla... Var bir hayalimiz.
Gene Takovic dedi: Ölmeden önce görmek istediğiniz şey ne? Benim ölmeden önce görmek istediğim şey Jahrein & Oğuz Sasi KKHA yayını. Genişletmek için tıkla... Var bir hayalimiz.
fey Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 302 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Stockholm, Sweden 17 Mayıs 2021 #28 Darqx dedi: Zor soru. Uzaya gitmeyi ve uzayın havasını bir solumayı isterdim. Ve sonrasında aşağıya (dünyaya) tükürmeyi. Bu arada bunu çok merak ediyorum tükürük dünyaya ulaşır mı uzaydan? Genişletmek için tıkla... Yerçekimi olmadığından boşlukta tükürdüğünüzde sadece tükürmüş olursunuz. Uzayda gezinir
Darqx dedi: Zor soru. Uzaya gitmeyi ve uzayın havasını bir solumayı isterdim. Ve sonrasında aşağıya (dünyaya) tükürmeyi. Bu arada bunu çok merak ediyorum tükürük dünyaya ulaşır mı uzaydan? Genişletmek için tıkla... Yerçekimi olmadığından boşlukta tükürdüğünüzde sadece tükürmüş olursunuz. Uzayda gezinir
ValveAdalet Centipat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.423 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #29 Uzaya çıkmak, Maddi durumun iyi olması, ailemin mutlu olması, Amerika'da yaşamak, iyi bir işimin olması, güzel ölmek.
Uzaya çıkmak, Maddi durumun iyi olması, ailemin mutlu olması, Amerika'da yaşamak, iyi bir işimin olması, güzel ölmek.
Semihfuat32 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.742 Makaleler 10 Çözümler 2 17 Mayıs 2021 #30 Var bir hayalimiz. Şu koltuğa geçelim.