Playstor Centipat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 894 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Bıraktı 24.02.2023 Cinsiyet Erkek Meslek Bıraktı 24.02.2023 18 Mart 2022 #21 Akdeniz1 dedi: Sana önerim sahibindene koy, illa bilgisiz biri alır. En kötü dürüm yersin. Genişletmek için tıkla... Hocam anlamazlar mı fiyatndan ve şu zamanda HDD alan var mı hâlâ.
Akdeniz1 dedi: Sana önerim sahibindene koy, illa bilgisiz biri alır. En kötü dürüm yersin. Genişletmek için tıkla... Hocam anlamazlar mı fiyatndan ve şu zamanda HDD alan var mı hâlâ.
Akdeniz1 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.199 Makaleler 14 Çözümler 3 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2022 #22 Playstor dedi: Hocam anlamazlar mı fiyatndan ve şu zamanda HDD alan var mı hâlâ. Genişletmek için tıkla... Anlayacaklarını sanmam,bilgisiz birilerini yakalaman önemli. HDD alan tabii ki var.
Playstor dedi: Hocam anlamazlar mı fiyatndan ve şu zamanda HDD alan var mı hâlâ. Genişletmek için tıkla... Anlayacaklarını sanmam,bilgisiz birilerini yakalaman önemli. HDD alan tabii ki var.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.362 Makaleler 8 Çözümler 180 18 Mart 2022 #23 Playstor dedi: Hocam rekor için her şeyi yaparız. Hocam ben diski yerinden oynatmadım hala çalışıyor ama klasörler çok zor açılıyor. Genişletmek için tıkla... Allah'a emanet çalışıyor o ben söyleyeyim. HDD'ye baksanız kaplayacak sanki Playstor dedi: Hocam anlamazlar mı fiyatndan ve şu zamanda HDD alan var mı hâlâ. Genişletmek için tıkla... HDD alan tabii ki var HDD'ler depolama amaçlı çok iyiler fiyat performans olarak.
Playstor dedi: Hocam rekor için her şeyi yaparız. Hocam ben diski yerinden oynatmadım hala çalışıyor ama klasörler çok zor açılıyor. Genişletmek için tıkla... Allah'a emanet çalışıyor o ben söyleyeyim. HDD'ye baksanız kaplayacak sanki Playstor dedi: Hocam anlamazlar mı fiyatndan ve şu zamanda HDD alan var mı hâlâ. Genişletmek için tıkla... HDD alan tabii ki var HDD'ler depolama amaçlı çok iyiler fiyat performans olarak.
Playstor Centipat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 894 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Bıraktı 24.02.2023 Cinsiyet Erkek Meslek Bıraktı 24.02.2023 18 Mart 2022 #24 Akdeniz1 dedi: Anlayacaklarını sanmam, bilgisiz birilerini yakalaman önemli. HDD alan tabii ki var. Genişletmek için tıkla... Hocam pek dolandırcı yerine girmek istemiyorum kalsın o bir süre böyle idare etmek daha iyi e ama dürüm yemek bende isterdim ama. XPLSG dedi: Allah'a emanet çalışıyor o ben söyleyeyim. HDD'ye baksanız kaplayacak sanki HDD alan tabii ki var HDD'ler depolama amaçlı çok iyiler fiyat performans olarak. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum hocam şimdi biraz da değerlendirmek istiyorum çöpe gitmesini istemiyorum ve şu an HD Tune 535 tane buldu ve HDD'nin çeyreğini bile daha okumadı.
Akdeniz1 dedi: Anlayacaklarını sanmam, bilgisiz birilerini yakalaman önemli. HDD alan tabii ki var. Genişletmek için tıkla... Hocam pek dolandırcı yerine girmek istemiyorum kalsın o bir süre böyle idare etmek daha iyi e ama dürüm yemek bende isterdim ama. XPLSG dedi: Allah'a emanet çalışıyor o ben söyleyeyim. HDD'ye baksanız kaplayacak sanki HDD alan tabii ki var HDD'ler depolama amaçlı çok iyiler fiyat performans olarak. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum hocam şimdi biraz da değerlendirmek istiyorum çöpe gitmesini istemiyorum ve şu an HD Tune 535 tane buldu ve HDD'nin çeyreğini bile daha okumadı.
E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2022 #25 Bilgisayarın yanına koy sinirlendikçe diski yumruklarsın.
Playstor Centipat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 894 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Bıraktı 24.02.2023 Cinsiyet Erkek Meslek Bıraktı 24.02.2023 18 Mart 2022 #26 Emirizmir dedi: Bilgisayarın yanına koy sinirlendikçe diski yumruklarsın. Genişletmek için tıkla... Hocam değerlendirmek istiyorum yazdım ama mantıklı belki kim bilir rekoru harbiden kırarız.
Emirizmir dedi: Bilgisayarın yanına koy sinirlendikçe diski yumruklarsın. Genişletmek için tıkla... Hocam değerlendirmek istiyorum yazdım ama mantıklı belki kim bilir rekoru harbiden kırarız.