Ölse üzülmem dediğiniz kişiler var mı?

Işık saçan adam ve 2 marş dinleyip "komunistiz biz yhaa" deyip gezinen sscb sevdalısı ergenler. En yakın arkadaşım olsa bile. Fakat öyle biri arkadaşım olmayacagi için sıkıntı yok.

Işık saçan adam ve 2 marş dinleyip "komunistiz biz yhaa" deyip gezinen sscb sevdalısı ergenler. En yakın arkadaşım olsa bile.

Hocam ergenlerin ölmesini istemeyin ya onlar daha genç elbet akılları başlarına gelir çok görmeyin.

Artık o kadar alıştım ki... Birkaç saat sonra normal yaşantıma devam edebilirim. Ama evlat ölümünün üzüntüsünü üstünden kolay kolay atamazsın gibime geliyor.

Allah kimseye yaşatmasın. Birinci dereceden, anne baba-evlat ölümünü gerçekten kaldırmak çok zor.

Artık o kadar alıştım ki... Birkaç saat sonra normal yaşantıma devam edebilirim. Ama evlat ölümünün üzüntüsünü üstünden kolay kolay atamazsın gibime geliyor.

Yok hocam Allah c.c korusun evladın canının yarısıdır kolay mı onun yokluğu hele bir de hayırlı annesini babasını dinleyen evlat ise çok zordur Allah sabır versin.

Ölse sevineceğim kişiler var.

Cahil insanlar, beni üzenler, bazı öğretmenlerim vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…