Sakinol Picopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #1 Hani bir tane büyük bir evde çocuk tuzaklar kuruyordu ölü bacak diye bir canavar vardı filmin adını bilenler lütfen söylesin.
Hani bir tane büyük bir evde çocuk tuzaklar kuruyordu ölü bacak diye bir canavar vardı filmin adını bilenler lütfen söylesin.
Red Alert 2ci Adam Picopat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 635 Çözümler 1 Yer O'nun peşinde 10 Şubat 2021 #2 Evde tek başına olmasın.
baid Picopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #3 Babadook olabilir (karabasan).
Sakinol Picopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #4 baid dedi: Babadook olabilir (karabasan). Genişletmek için tıkla... O değil galiba. Red Alert 2ci Adam dedi: Evde tek başına olmasın. Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum baid dedi: Babadook olabilir (karabasan). Genişletmek için tıkla... Oradaki çocuk tuzaklar kuruyor muydu?
baid dedi: Babadook olabilir (karabasan). Genişletmek için tıkla... O değil galiba. Red Alert 2ci Adam dedi: Evde tek başına olmasın. Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum baid dedi: Babadook olabilir (karabasan). Genişletmek için tıkla... Oradaki çocuk tuzaklar kuruyor muydu?
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 10 Şubat 2021 #5 Sakinol dedi: O değil galiba. Genişletmek için tıkla... Evde Tek Başına 5.
Sakinol Picopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #6 132923 dedi: Evde tek başına 5. Genişletmek için tıkla... Bu filmde ölü bacak varsa bu galiba.
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 10 Şubat 2021 #7 Sakinol dedi: Bu galiba. Genişletmek için tıkla... Daha dün izledim. "Ölü Bacak" lakaplı karakter vardı. Serinin diğer filmlerin aynı karakter yoksa aradığın film o.
Sakinol dedi: Bu galiba. Genişletmek için tıkla... Daha dün izledim. "Ölü Bacak" lakaplı karakter vardı. Serinin diğer filmlerin aynı karakter yoksa aradığın film o.
Sakinol Picopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #8 132923 dedi: Daha dün izledim. "ölü bacak" lakaplı karakter vardı. Serinin diğer filmlerin aynı karakter yoksa aradığın film o. Genişletmek için tıkla... Bu galiba bu film ben küçükken televizyonda çıkmıştı birbimize kardeşimle ölü bacak şakası yapıyorduk yıllardır arıyordum bu filmi teşekkürler. 132923 dedi: Daha dün izledim. "ölü bacak" lakaplı karakter vardı. Serinin diğer filmlerin aynı karakter yoksa aradığın film o. Genişletmek için tıkla... Hatta evin koridorunda ellerini uzatop geziyordu ölü bacak galiba değil mi? Sakinol dedi: Bu galiba bu film ben küçükken televizyonda çıkmıştı birbimize kardeşimle ölü bacak şakası yapıyorduk yıllardır arıyordum bu filmi teşekkürler. Hatta evin koridorunda ellerini uzatop geziyordu ölü bacak galiba değil mi? Genişletmek için tıkla... Uzatıp*
132923 dedi: Daha dün izledim. "ölü bacak" lakaplı karakter vardı. Serinin diğer filmlerin aynı karakter yoksa aradığın film o. Genişletmek için tıkla... Bu galiba bu film ben küçükken televizyonda çıkmıştı birbimize kardeşimle ölü bacak şakası yapıyorduk yıllardır arıyordum bu filmi teşekkürler. 132923 dedi: Daha dün izledim. "ölü bacak" lakaplı karakter vardı. Serinin diğer filmlerin aynı karakter yoksa aradığın film o. Genişletmek için tıkla... Hatta evin koridorunda ellerini uzatop geziyordu ölü bacak galiba değil mi? Sakinol dedi: Bu galiba bu film ben küçükken televizyonda çıkmıştı birbimize kardeşimle ölü bacak şakası yapıyorduk yıllardır arıyordum bu filmi teşekkürler. Hatta evin koridorunda ellerini uzatop geziyordu ölü bacak galiba değil mi? Genişletmek için tıkla... Uzatıp*
baid Picopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #9 Evet. babadook filminde çocuk eve tuzak kuruyordu.