T-Bad Hectopat Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 502 Çözümler 4 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 10 Eylül 2020 #11 Şayet bir arkadaşım monitöründen sağ en alt köşesinde bulunan bir monitör almıştı. Hiç sorun olmadı rahat bir şekilde kullandı kendisi.
Şayet bir arkadaşım monitöründen sağ en alt köşesinde bulunan bir monitör almıştı. Hiç sorun olmadı rahat bir şekilde kullandı kendisi.
Blackfox07 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 3.850 Makaleler 5 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2020 #12 Typhon18 dedi: Marka, model, Hz nedir? Genişletmek için tıkla... BenQ V2210 60Hz.
Typhon18 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2017 Mesajlar 2.566 Çözümler 19 10 Eylül 2020 #13 Blackfox07 dedi: BenQ V2210 60Hz. Genişletmek için tıkla... Takıntınız yoksa alınır eğer diyorsan ki ben baktıkça sinir olurum o zaman alma ama fiyatına göre bence iyi.
Blackfox07 dedi: BenQ V2210 60Hz. Genişletmek için tıkla... Takıntınız yoksa alınır eğer diyorsan ki ben baktıkça sinir olurum o zaman alma ama fiyatına göre bence iyi.
H Hypeer Hectopat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 2.393 Makaleler 1 Çözümler 1 10 Eylül 2020 #14 Saltopat dedi: Ölü pikseller zamanla artar ben olsam almazdım Genişletmek için tıkla... Bunun kesin bir şeyi yok. Zamanla kesin olarak artmıyor. Sadece artma durumu var. Yanlış bilgi olarak işaretlenmesi lazım.
Saltopat dedi: Ölü pikseller zamanla artar ben olsam almazdım Genişletmek için tıkla... Bunun kesin bir şeyi yok. Zamanla kesin olarak artmıyor. Sadece artma durumu var. Yanlış bilgi olarak işaretlenmesi lazım.
Blackfox07 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 3.850 Makaleler 5 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2020 #15 Typhon18 dedi: Takıntınız yoksa alınır eğer diyorsan ki ben baktıkça sinir olurum o zaman alma ama fiyatına göre bence iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam gördükçe, aldığım fiyat aklıma gelir. Sinir falan kalmaz bende.
Typhon18 dedi: Takıntınız yoksa alınır eğer diyorsan ki ben baktıkça sinir olurum o zaman alma ama fiyatına göre bence iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam gördükçe, aldığım fiyat aklıma gelir. Sinir falan kalmaz bende.
akinbarisabdullah240 Decipat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.229 Çözümler 3 10 Eylül 2020 #16 Benim de bir sorum var. Oyun harici alınabilir mi? Hani video, kodlama falan yapınca gözükür mü?
Typhon18 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2017 Mesajlar 2.566 Çözümler 19 10 Eylül 2020 #17 akinbarisabdullah240 dedi: Benim de bir sorum var. Oyun harici alınabilir mi? Hani video, kodlama falan yapınca gözükür mü? Genişletmek için tıkla... Monitörü kapatmadığın sürece ölü piksel gözükür. Takıntılı değilseniz oyunda bile sorun olmaz.
akinbarisabdullah240 dedi: Benim de bir sorum var. Oyun harici alınabilir mi? Hani video, kodlama falan yapınca gözükür mü? Genişletmek için tıkla... Monitörü kapatmadığın sürece ölü piksel gözükür. Takıntılı değilseniz oyunda bile sorun olmaz.
akinbarisabdullah240 Decipat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.229 Çözümler 3 10 Eylül 2020 #18 Typhon18 dedi: Monitörü kapatmadığın sürece ölü piksel gözükür. Takıntılı değilseniz oyunda bile sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Rekabetçi oyunlarda o kadar sorun yaratıyor mu? Hızlı sahnelerde sorun oluşacağını sanmıyorum.
Typhon18 dedi: Monitörü kapatmadığın sürece ölü piksel gözükür. Takıntılı değilseniz oyunda bile sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Rekabetçi oyunlarda o kadar sorun yaratıyor mu? Hızlı sahnelerde sorun oluşacağını sanmıyorum.
Typhon18 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2017 Mesajlar 2.566 Çözümler 19 10 Eylül 2020 #19 akinbarisabdullah240 dedi: Rekabetçi oyunlarda o kadar sorun yaratıyor mu? Hızlı sahnelerde sorun oluşacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Yok hocam sorun yaratmaz oyuna kaptırınca kendini fark etmezsin bile .
akinbarisabdullah240 dedi: Rekabetçi oyunlarda o kadar sorun yaratıyor mu? Hızlı sahnelerde sorun oluşacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Yok hocam sorun yaratmaz oyuna kaptırınca kendini fark etmezsin bile .
akinbarisabdullah240 Decipat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.229 Çözümler 3 10 Eylül 2020 #20 Typhon18 dedi: Yok hocam sorun yaratmaz oyuna kaptırınca kendini fark etmezsin bile . Genişletmek için tıkla... Peki, garantisi varken değiştiririm. Hem ucuza alırım hem de tamir ettiririm. Son olarak bir resim atayım .
Typhon18 dedi: Yok hocam sorun yaratmaz oyuna kaptırınca kendini fark etmezsin bile . Genişletmek için tıkla... Peki, garantisi varken değiştiririm. Hem ucuza alırım hem de tamir ettiririm. Son olarak bir resim atayım .