Burası foum sıtesı adam bızım görüşlerimizi almak ıcın acmıs konuyu. Benim kişisel görüşüm o kadar uğrasıp iade edip beklememesı hem ben yonlendırsem bile adam kafası var. Benım gorusum mantıklı gelmezse yapmaz.
Takılı piksel varsa onlar sorun çıkarmazlar ancak ölü piksel varsa her zaman çoğalma eğilimindedir. İade hakkınız varsa kullanmak en mantıklısı ama 1 piksel için öyle bir hakkınız olmayabilir.
Ya beleş ya da hediye şu dönemlerde işçilikte büyük alın teri emek lakin az bir kazanç var şayet bende aynı durum olsaydı aile bireylerimin verdiği emeği harcadığım yere dikkat ederdim.
Burası foum sıtesı adam bızım görüşlerimizi almak ıcın acmıs konuyu. Benim kişisel görüşüm o kadar uğrasıp iade edip beklememesı hem ben yonlendırsem bile adam kafası var. Benım gorusum mantıklı gelmezse yapmaz.
İade edin elbette, nasıl soru bu? Dört kere monitör aldım ve hiçbirisinde ölü piksel yoktu. 14 gün geçmediyse kabul ederler. Kaldı ki ölü piksel çıkmış, haklı taraftasın.
İade edin elbette, nasıl soru bu? Dört kere monitör aldım ve hiçbirisinde ölü piksel yoktu. 14 gün geçmediyse kabul ederler. Kaldı ki ölü piksel çıkmış, haklı taraftasın.
Tavsiyem iade edecekseniz ürün kusurlu diyerek iade etmeyin, cayma hakkından yararlanarak beğenmedim seçeneği ile iade edin. Diğer türlü satıcı ürünü servise gönderip uzatabilir.
Değişim istiyorsanız ayıplı olduğunu belirtmek zorundasınız.