Ölü piksel çıkan monitör iade edilebilir mi?

Cloday

Decapat
Daha fazla  
Monitörü daha yeni aldım ölü piksel çıktı. İade edebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetten aldıysan 14 gün cayma hakkı ile edebilirsin, mağazadan elden aldıysan ölü piksel durumlarında iade sağlanmayabiliyor, aldığın yere göre değişir.

Son düzenleme:
Riskli bir durum, marka ve satıcı platforma göre çok değişiklik gösterebilir. Eğer Amazon'dan aldıysan yüksek ihtimalle sorunsuz değiştirilir ama Hepsiburada gibi bir yerden aldıysan veya vatan, MediaMarkt gibi bir mağazanın kendi sitesinden aldıysan uzun yorucu bir süreç olabilir ve olumsuz sonuçlanabilir. Böyle durumlar için genelde değerli ürünleri açarken video çekmeyi önerirler.

İade hakkınızı kullanın. Eğer iade almazlarsa THH'ye gidin. Sonra bakın nasıl da iade alıyorlar . Ayrıca aldığınız yerin canlı desteği falan varsa, iade almazsanız THH'ye gideceğim diye belirtin.

Amazon ve Hepsiburada sorunsuz iade alıyor. Amazona 3 monitör iade ettim. 3 ayda Hepsiburadaya 7 monitör iade ettim

Bir tane bile olsa ölü piksel ayıplı ürün kategorisine girer, iade hakkın var.

Bazı çakal firmalar X rakama kadar ölü piksel de değişim yapmıyoruz deseler de ki bunlardan biri de İtopya dır, o senin sorunun değil.

Firmaya ürünün ayıplı olduğunu söyle ve iade et, almazlarsa THH ye başvur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…