Ölü piksel çıkan monitör iade edilebilir mi?

Arkadaşın dediği gibi bazılarında 1 tane bile çıksa iade edebilirsin bazılarında edemezsin iade edemiyeceklerinde beğenmedim, beklentimi karşılamadı diyerek iade edebilirsin.

İfadeler: QTV
Arkadaşın dediği gibi bazılarında 1 tane bile çıksa iade edebilirsin bazılarında edemezsin iade edemiyeceklerinde beğenmedim, beklentimi karşılamadı diyerek iade edebilirsin.

Evet haklısınız ilk 14 gün içinde iade hakkımız var.

@bluerr sizin de düşüncelerinizi duymak isterim, bu konu hakkında.

Normal şartlarda iade hakkınız var ama amazon hariç çoğu yer hakkınızı kullandırtmamaya gayret ediyor. Vatan bilgisayara iade için ölü piksel sebep gösterirseniz servise yönlendirirler, servis de 3 den fazla olmadığı için bir şey yok diye size geri gönderir.

1 ölü piksel çıksa bile iade etme hakkınız var. Bildiğim kadarıyla, mağazadan alacaksanız "beğenmedim" diyerek iade edemiyorsunuz. Bu hak, Mesafeli Satış Sözleşmesi kapsamında geçerli.

Özellikle Vatan Bilgisayar bu konuda sizi epey uğraştırabiliyor. Genelde ürünü önce servise gönderiyorlar ve servisten gelecek yanıtı bekliyorlar.

Son düzenleme:

Bende beğenmedim şeklinde bir şey söylesem iade kabulbetmezler mi?

İade hakkın normalde var ama, mağazanın inisiyatifine kalıyorsunuz. 1 tane ölü piksel kabul etmiyoruz derse THH vs uğraştırırlar.

Edersin ama fiziksel mağazalar biraz daha uğraştırır. Amazon veya Hepsiburada resmi satıcıları çok daha iyi bu konularda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…