MurattiV Centipat Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:56 #11 Buğra2928 dedi: Arkadaşlar bilgisayarımda 1 tane ölü piksel var zamanla çogalır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bir atış oldu mu son durum nedir bende monitör aldım 2 adet ölüpixel/sıkışmış pixel var zamanla çoğalır mı beni çok rahatsız etmiyor şu anda.
Buğra2928 dedi: Arkadaşlar bilgisayarımda 1 tane ölü piksel var zamanla çogalır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bir atış oldu mu son durum nedir bende monitör aldım 2 adet ölüpixel/sıkışmış pixel var zamanla çoğalır mı beni çok rahatsız etmiyor şu anda.
B Buğra2928 Decapat Katılım 23 Şubat 2023 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 14:12 #12 MurattiV dedi: Hocam bir atış oldu mu son durum nedir bende monitör aldım 2 adet ölüpixel/sıkışmış pixel var zamanla çoğalır mı beni çok rahatsız etmiyor şu anda. Genişletmek için tıkla... Yok artış olmadı hala görseldeki gibi aynı MurattiV dedi: Hocam bir atış oldu mu son durum nedir bende monitör aldım 2 adet ölüpixel/sıkışmış pixel var zamanla çoğalır mı beni çok rahatsız etmiyor şu anda. Genişletmek için tıkla... Ama zaten belli olmuyor bile görselde siyah ekran bir de yakından cektigim için belli oluyor gibi durmuş normalde fark edilmiyor bile
MurattiV dedi: Hocam bir atış oldu mu son durum nedir bende monitör aldım 2 adet ölüpixel/sıkışmış pixel var zamanla çoğalır mı beni çok rahatsız etmiyor şu anda. Genişletmek için tıkla... Yok artış olmadı hala görseldeki gibi aynı MurattiV dedi: Hocam bir atış oldu mu son durum nedir bende monitör aldım 2 adet ölüpixel/sıkışmış pixel var zamanla çoğalır mı beni çok rahatsız etmiyor şu anda. Genişletmek için tıkla... Ama zaten belli olmuyor bile görselde siyah ekran bir de yakından cektigim için belli oluyor gibi durmuş normalde fark edilmiyor bile
MurattiV Centipat Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:16 #13 Buğra2928 dedi: Yok artış olmadı hala görseldeki gibi aynı. Ama zaten belli olmuyor bile görselde siyah ekran bir de yakından cektigim için belli oluyor gibi durmuş normalde fark edilmiyor bile. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ olun.
Buğra2928 dedi: Yok artış olmadı hala görseldeki gibi aynı. Ama zaten belli olmuyor bile görselde siyah ekran bir de yakından cektigim için belli oluyor gibi durmuş normalde fark edilmiyor bile. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ olun.