Ölü piksel çok rahatsız eder mi?

Arkadaş peki neden o kadar uygun fiyata satıyor? Sadece 1 ölü pixelden dolayı o kadar indirim yapması bana biraz şüpheli geldi. Umarım sadece ölü pixel sorunu vardır.

İleride ölü piksel çoğalması gibi ama şöyle bir şey yapılabilir 1 adet dahi olsa garatiye göndermek istersiniz kabul etmezlerse tüketici hakem heyetine başvurarak ürünün sorununu çözebilirsiniz.

Arkadaş peki neden o kadar uygun fiyata satıyor? Sadece 1 ölü pixelden dolayı o kadar indirim yapması bana biraz şüpheli geldi. Umarım sadece ölü pixel sorunu vardır.

Sıfırı İtopya'da 18.000'di N11 gibi sitelerde 17.000'di. İkinci el olduğu için zaten normalleri, 13 bandına düşüyor diye tahmin ediyorum. Ölü pikselli olduğu için de bu fiyat çok uygun bile olsa bana normal geldi. Referanslı bir satıcı zaten.

garantisi devam ediyorsa bir de güven varsa satıcıya karşı alabilirisin ürünü bence çünkü 7-8 bin tl fark az bir fark değil

Bu özelliklerdeki sıfır bir monitöre ben 18k vermezdim. Benim monitörüm 2K, 165Hz, 1ms ve IPS panel. Zamanında indirimli sıfırına 4.500 bin TL'ye aldım. Ben olsam farklı monitörlere bakardım. Arka tarafı görmeyeceksiniz zaten. Sırf arka panel RGB diye 5 bin daha fazla vermeye değmez. Bu tabi benim kendi düşüncem.

Hocam bu özelliklerde uygun fiyatlı başka bir monitör yok ki? Sadece G7 Odyssey var onun da aşırı rahatsız edici bir Curve'ü var. Tabii kendi fikrim bu, renklerini de çok beğenmedim açıkçası. 12.000 ona da verilmez. Eğer başka alabileceğim model biliyorsanız lütfen söyleyin, ama 240Hz 2K 27inch başka bir alternatif bilmiyorum ben.

Hocam neden bu özelliklerde monitör istediğinizi bilmiyorum. Eğer bu özelliklerde olması şart diyorsanız zaten bir şey diyemem. Mesela 2K olmasa FHD olsa yarı fiyatına monitör var. Hemde sıfır. Ama illa 2K olacak başka olmaz diyorsanız siz bilirsiniz.

Hocam ekran kartım RTX 3090. Full HD alırsam ekran kartına yazık olacak. O yüzden 2K istedim, 240Hz'den de vazgeçmek istemiyorum. Ürün gelince güncellemesini yapacağım aldım ürünü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…