Bende de aynısı oldu iade almıyorlar hatırladığım kadarıyla 4 tane olması lazım minimum çok kafaya takma benim monitörün tam ortasında dert etme gerek yok.
İnternetten aldıysan beğenmedim diyerek iade et. Mağazadan alırsan teknik servis, 5 piksel falan diye zırvalarlar. Eğer serviste reddederse THH' ye başvur her türlü iadeni alırsın.
Piksel var diye iade başlatma sakın. Beğenmedim ya da başka alternatif şeyler seç. Bir arkadaşımda 3 piksel ölü vardı. Rahat 4 5 senedir kullandı sorun olmadı ama bir başka arkadaşmıda pikseller büyümüş dediğine göre.
Vallahi bende de aynı durum var 3 kere değiştim monitörü üçünde de çıktı stuck pixel, Allah'tan en son aldığım monitörde ekranın bitişiminde olduğu için hiç görmüyorum ama tek korkum büyüyüp artması iade işleri biraz uğraştırıcı kargosu gitti geldisi.
Beğenmediğini belirterek iadeye gönder , iade nedenine ölü piksel vardı sorunlu vb yazarsan , satıcı , servisi araya sokarak seni uğraştırır. servis kolay kolay iade veya ürün değişikliği kararı vermez.
Linkini paylaştığım konuya bakıp, bir şansınızı deneyebilirsiniz hocam. Konu sahibi arkadaşın problemi bu şekilde çözülmüş, 6 ay kadar önce bende bu konudaki yöntemi uygulayarak sıkışmış piksel sorunumu çözmüştüm. Eğer pixel tamamen ölü değilse çözüm sağlayabilirsiniz, denemekte fayda var.