Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.187 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #2 Düz renklerde ölü piksel testi yapın. Her renkte olması gerek, test siteleri vardı.
beydirbey Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 1.170 Makaleler 1 Çözümler 6 11 Mart 2024 #3 Ölü Piksel Test Sayfası Ekrana sahip cihazlarınızda, hızlı ve kolay bir şekilde ölü piksel ve bulutlanma testi yapabilirsiniz. Android, IOS iPhone, Desktop www.pikseltesti.com
Ölü Piksel Test Sayfası Ekrana sahip cihazlarınızda, hızlı ve kolay bir şekilde ölü piksel ve bulutlanma testi yapabilirsiniz. Android, IOS iPhone, Desktop www.pikseltesti.com
Arsuda07 Decapat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 302 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #4 Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi bu linke gidin eğer siyah nokta varsa ölü pikseldir
jack134 Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 13 11 Mart 2024 #5 her renkte yok mavide çok az yeşilde nokta gibi siyahta yok beyazda kırmızı gibi kir gibi sanki nasıl monitörün içine giriyor curved monitör
her renkte yok mavide çok az yeşilde nokta gibi siyahta yok beyazda kırmızı gibi kir gibi sanki nasıl monitörün içine giriyor curved monitör
Arsuda07 Decapat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 302 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #6 jack134 dedi: her renkte yok mavide çok az yeşilde nokta gibi siyahta yok beyazda kırmızı gibi kir gibi sanki nasıl monitörün içine giriyor curved monitör Genişletmek için tıkla... Silmeyi denedin mi jack134 dedi: her renkte yok mavide çok az yeşilde nokta gibi siyahta yok beyazda kırmızı gibi kir gibi sanki nasıl monitörün içine giriyor curved monitör Genişletmek için tıkla... sıkışmış piksel olabilir bir bezle silmeyi dene
jack134 dedi: her renkte yok mavide çok az yeşilde nokta gibi siyahta yok beyazda kırmızı gibi kir gibi sanki nasıl monitörün içine giriyor curved monitör Genişletmek için tıkla... Silmeyi denedin mi jack134 dedi: her renkte yok mavide çok az yeşilde nokta gibi siyahta yok beyazda kırmızı gibi kir gibi sanki nasıl monitörün içine giriyor curved monitör Genişletmek için tıkla... sıkışmış piksel olabilir bir bezle silmeyi dene
jack134 Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 13 11 Mart 2024 #7 Arsuda07 dedi: Silmeyi denedin mi sıkışmış piksel olabilir bir bezle silmeyi dene Genişletmek için tıkla... çok denedim içerden leke kesin
Arsuda07 dedi: Silmeyi denedin mi sıkışmış piksel olabilir bir bezle silmeyi dene Genişletmek için tıkla... çok denedim içerden leke kesin
Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.772 Makaleler 8 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #8 jack134 dedi: Eki Görüntüle 2138446 Genişletmek için tıkla... Hocam içerde bir leke gibi duruyor çünkü ölü pixel olsaydı o kısımdaki yeşil renk komple yanmamalıydı.
jack134 dedi: Eki Görüntüle 2138446 Genişletmek için tıkla... Hocam içerde bir leke gibi duruyor çünkü ölü pixel olsaydı o kısımdaki yeşil renk komple yanmamalıydı.
jack134 Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 13 11 Mart 2024 #9 Rowaulf dedi: Hocam içerde bir leke gibi duruyor çünkü ölü pixel olsaydı o kısımdaki yeşil renk komple yanmamalıydı. Genişletmek için tıkla... anladım
Rowaulf dedi: Hocam içerde bir leke gibi duruyor çünkü ölü pixel olsaydı o kısımdaki yeşil renk komple yanmamalıydı. Genişletmek için tıkla... anladım
Arsuda07 Decapat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 302 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #10 jack134 dedi: çok denedim içerden leke kesin Genişletmek için tıkla... Eğer sıkışmış piksel ise zamanla geçebiliyor. Ölü Pikselse hiç bir zaman geçmez mönitorü tamire vermeniz gerekebilir. Ben sıkışmış piksel olduğunu düşünüyorum.
jack134 dedi: çok denedim içerden leke kesin Genişletmek için tıkla... Eğer sıkışmış piksel ise zamanla geçebiliyor. Ölü Pikselse hiç bir zaman geçmez mönitorü tamire vermeniz gerekebilir. Ben sıkışmış piksel olduğunu düşünüyorum.