Ölü piksel sorunu

NoName472

Hectopat
Yer
Türkiye
Nasıl oldu anlamadım, ama yeni aldığım PC'nin ekranında ölü piksel oluştu. Üstelik alalı henüz 12 gün oldu. Bu sorunu nasıl çözebiliriz? Ve bu pikseller belirli zaman aralıklarıyla artar mı?

Monitörün modeli nedir? 14 gün olmadan iade edebilirsin internetten aldıysan.( AOC olduğunu tahmin ediyorum, ips olanlardan).
Dizüstü aldım. Monitörün modelini nereden bakılacağını bilmediğim için direk PC'nin modelini atabilirim:
(Monster'ın kendi sitesinden değil Hepsiburada'dan aldım.)

Dizüstü aldım. Monitörün modelini nereden bakılacağını bilmediğim için direk PC'nin modelini atabilirim:
(Monster'ın kendi sitesinden değil Hepsiburada'dan aldım.)
Tamam, ips panelmiş baktım şuan, benimde monitörüm ips paneldi. 13 gün sonra ölü piksel oluştu, iade ettim direk. İps panel gorsel olarak en iyi panel ama böyle sıkıntıları çıkıyor maalesef. Senin de 2 gün iade hakkın kalmış sanırım, ben olsam iade ederdim, bir sürü para verdiğim bir cihazın 4 4 lük olmasını isterim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı