Dizüstü aldım. Monitörün modelini nereden bakılacağını bilmediğim için direk PC'nin modelini atabilirim:Monitörün modeli nedir? 14 gün olmadan iade edebilirsin internetten aldıysan.( AOC olduğunu tahmin ediyorum, ips olanlardan).
Tamam, ips panelmiş baktım şuan, benimde monitörüm ips paneldi. 13 gün sonra ölü piksel oluştu, iade ettim direk. İps panel gorsel olarak en iyi panel ama böyle sıkıntıları çıkıyor maalesef. Senin de 2 gün iade hakkın kalmış sanırım, ben olsam iade ederdim, bir sürü para verdiğim bir cihazın 4 4 lük olmasını isterim.Dizüstü aldım. Monitörün modelini nereden bakılacağını bilmediğim için direk PC'nin modelini atabilirim:
(Monster'ın kendi sitesinden değil Hepsiburada'dan aldım.)Abra A5 V15.2 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Monster Abra A5 V15.2 15,6" Gaming Laptop, 9. nesil i7 işlemcisi ve 510 MB/s yazma hızına sahip SSD'si ile oyunlarda rakiplerinizin bir adım önüne geçiriyor.www.monsternotebook.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.