Sk8deucalion Femtopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 77 1 Ekim 2020 #1 Yuvarlak içine aldığım yerler ölü piksel mi? Dosya Ekleri IMG_20201001_011333.jpg 74,2 KB · Görüntüleme: 306 Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ekim 2020
Criesley Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 2.680 Makaleler 6 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İlahiyat 1 Ekim 2020 #2 Rgb renkler ile geçiş yap ki görelim mesela full mavi iken full kırmızı iken.
2 285004 Hectopat Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 1.280 Makaleler 1 Çözümler 5 1 Ekim 2020 #3 YouTube'da ölü piksel testi yaz ve ekranda herhangi bir nokta şeklinde bir beyazlık görürsen ölü piksel var demektir.
YouTube'da ölü piksel testi yaz ve ekranda herhangi bir nokta şeklinde bir beyazlık görürsen ölü piksel var demektir.
Blackfox07 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 3.850 Makaleler 5 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2020 #4 Şu testi yaparken çektiğin fotoğrafları atabilir misiniz? Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi Ekrana sahip cihazlarınızda, hızlı ve kolay bir şekilde ölü piksel ve bulutlanma testi yapabilirsiniz. Monitör, Televizyon, Telefon www.pikseltesti.com
Şu testi yaparken çektiğin fotoğrafları atabilir misiniz? Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi Ekrana sahip cihazlarınızda, hızlı ve kolay bir şekilde ölü piksel ve bulutlanma testi yapabilirsiniz. Monitör, Televizyon, Telefon www.pikseltesti.com
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 1 Ekim 2020 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sk8deucalion Femtopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 77 1 Ekim 2020 #6 Diğer renklerde hiçbir sorun yok ancak ekrana çok yakın bakınca bunları görüyorum yardımcı olur musunuz ? Üstteki beyaz noktalardan bahsediyorum bir tane ölü piksel var ama onun kadar belirgin değiller Dosya Ekleri IMG_20201001_013104.jpg 159,2 KB · Görüntüleme: 276
Diğer renklerde hiçbir sorun yok ancak ekrana çok yakın bakınca bunları görüyorum yardımcı olur musunuz ? Üstteki beyaz noktalardan bahsediyorum bir tane ölü piksel var ama onun kadar belirgin değiller
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.452 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 1 Ekim 2020 #7 Ortada turuncu bir nokta görüyorum, sanırım ölü piksel. Arkaya kırmızı, yeşil, mavi ve beyaz renklerde ışık verdiğinizde nasıl görünüyor?
Ortada turuncu bir nokta görüyorum, sanırım ölü piksel. Arkaya kırmızı, yeşil, mavi ve beyaz renklerde ışık verdiğinizde nasıl görünüyor?
Sk8deucalion Femtopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 77 1 Ekim 2020 #8 Bu beyaz noktaları siz de görebiliyor musunuz ? Ve bunlar ne tam olarak ? Çok yakından bakmayinca belli olmuyor ölü piksel kadar. yika38 dedi: Ortada turuncu bir nokta görüyorum, sanırım ölü piksel. Arkaya kırmızı, yeşil, mavi ve beyaz renklerde ışık verdiğinizde nasıl görünüyor? Genişletmek için tıkla... Diğer renklerde görünmüyor Dosya Ekleri IMG_20201001_013759.jpg 92,8 KB · Görüntüleme: 259
Bu beyaz noktaları siz de görebiliyor musunuz ? Ve bunlar ne tam olarak ? Çok yakından bakmayinca belli olmuyor ölü piksel kadar. yika38 dedi: Ortada turuncu bir nokta görüyorum, sanırım ölü piksel. Arkaya kırmızı, yeşil, mavi ve beyaz renklerde ışık verdiğinizde nasıl görünüyor? Genişletmek için tıkla... Diğer renklerde görünmüyor
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.452 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 1 Ekim 2020 #9 Sk8deucalion dedi: Diğer renklerde görünmüyor. Genişletmek için tıkla... Şimdi mor bir nokta görünüyor. Ölü piksel olduğunu düşünüyorum. Sk8deucalion dedi: Bu beyaz noktaları siz de görebiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır, beyaz bir nokta göremiyorum.
Sk8deucalion dedi: Diğer renklerde görünmüyor. Genişletmek için tıkla... Şimdi mor bir nokta görünüyor. Ölü piksel olduğunu düşünüyorum. Sk8deucalion dedi: Bu beyaz noktaları siz de görebiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır, beyaz bir nokta göremiyorum.
Sk8deucalion Femtopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 77 1 Ekim 2020 #10 yika38 dedi: Şimdi mor bir nokta görünüyor. Ölü piksel olduğunu düşünüyorum. Hayır, beyaz bir nokta göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Ölü piksel in sol taraflarına doğru bakar mısınız ?
yika38 dedi: Şimdi mor bir nokta görünüyor. Ölü piksel olduğunu düşünüyorum. Hayır, beyaz bir nokta göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Ölü piksel in sol taraflarına doğru bakar mısınız ?