Ölü Piksel Yayılır mı?

Jan Valjan

Hectopat
Daha fazla  

Bunlar ekrana yayiliyor mu? Biri soylemisti galiba. Cok buyuk bir sorun arz eder mi?

Yayılma ihtimali var yeni aldıysanız iade edip yenisini almak sizin için daha iyi olacaktır.

Eki Görüntüle 1205616

Bunlar ekrana yayiliyor mu? Biri soylemisti galiba. Cok buyuk bir sorun arz eder mi?
Bro ben yaklaşık 2 yıl önce sıfır monitor aldım ölü piksel çıktı 2 yıldır kullanıyorum yayılma gibi bir şey olmadı .Bir sorunu olmaz ölü pikselin kullanıma engel olamayacak kadar büyük değilse tabi

Yayılma ihtimali var yeni aldıysanız iade edip yenisini almak sizin için daha iyi olacaktır.
Alali 3 hafta oluyor. Daha yeni goruyorum. Ilk aldigimda piksel testi yapmistim bir sey cikmamisti.
Tabiki ölü bir piksel bakteri gibi bölünmeyecek fakat o pikselin ölmesine neden olan fiziksel hasar etrafındaki diğer pikselleri de etkiledi ise diğer piksellerin de ölme olasılığı var.
Hocam acaba zarar mi verdim? Ekrani temizlerken falan? Cunku ilk aldigimda yoktu bu.

Alali 3 hafta oluyor. Daha yeni goruyorum. Ilk aldigimda piksel testi yapmistim bir şey cikmamisti.

Hocam acaba zarar mi verdim? Ekrani temizlerken falan? Cunku ilk aldigimda yoktu bu.

Amazon'dan aldıysanız iade edebilirsiniz sıkıntı çıkarmıyorlar diğer siteleri bilemem. Ben olsam iade ederdim.

Alali 3 hafta oluyor. Daha yeni goruyorum. Ilk aldigimda piksel testi yapmistim bir sey cikmamisti.

Bro benim bildiğim iade edemezsin 2 ve ya 3 den fazla olunca kusurla ürün olarak kabul ediliyo ama yinede bi şansını dene

Bro benim bildiğim iade edemezsin 2 ve ya 3 den fazla olunca kusurla ürün olarak kabul ediliyo ama yinede bi şansını dene
Dostum benim icin hic problem degil cunku toz tanesi gibi duruyor. Ben yayilmasindan cok korkuyorum sadece. Bir sey olmaz umarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…