6 675078 Decapat Katılım 14 Haziran 2023 Mesajlar 610 Çözümler 1 20 Temmuz 2023 #21 SSmiğfer dedi: Windows kurduğum için iade almayacaklarını söyleyen kişiler oldu bir fikriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Ne yaptınız acaba?
SSmiğfer dedi: Windows kurduğum için iade almayacaklarını söyleyen kişiler oldu bir fikriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Ne yaptınız acaba?
SSmiğfer Centipat Katılım 3 Mart 2023 Mesajlar 344 20 Temmuz 2023 #22 675078 dedi: Ne yaptınız acaba? Genişletmek için tıkla... Çoktan iade ettim hocam.
Emir AYDlN Kilopat Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 26 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ekim 2023 #23 Jan Valjan dedi: Yok hocam olmadi sukur. Genişletmek için tıkla... Hortlatıyorum kusura bakmayın. Bir çoğalma var mı?
Jan Valjan dedi: Yok hocam olmadi sukur. Genişletmek için tıkla... Hortlatıyorum kusura bakmayın. Bir çoğalma var mı?
M MsGrkm Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 267 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2023 #24 Emir AYDlN dedi: Hortlatıyorum kusura bakmayın. Bir çoğalma var mı? Genişletmek için tıkla... Ben ASUS monitör aldım 1yıl önce 2 ölü piksel vardı sol üstte çoğalma gibi bir durum olmadı.
Emir AYDlN dedi: Hortlatıyorum kusura bakmayın. Bir çoğalma var mı? Genişletmek için tıkla... Ben ASUS monitör aldım 1yıl önce 2 ölü piksel vardı sol üstte çoğalma gibi bir durum olmadı.
Jan Valjan Hectopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 337 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #25 Emir AYDlN dedi: Hortlatıyorum kusura bakmayın. Bir çoğalma var mı? Genişletmek için tıkla... Yok hala olmadi.
Emir AYDlN dedi: Hortlatıyorum kusura bakmayın. Bir çoğalma var mı? Genişletmek için tıkla... Yok hala olmadi.