Ölü piksel zamanla çoğalır mı?

Sergiuu

Decapat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle herkese hayırlı günler diliyorum.
LG marka bir monitörüm var ekranda bir anda 1 tane ölü piksel oluştu zamanla durup dururken ekranı kaplayacak seviyede çoğalır mı?
Teşekkürler.

Sizi rahatsız edecek seviyede çoğalır. Bir, olur size iki iki olur dört diye diye yayılır gider. Ne olur ne olmaz garantisi varsa gönderin. Ölü piksel çıkan monitörlerde yayılma riski olur.

Ölü piksel çoğalır demek tamamen şehir efsanesidir ölü piksel olup çoğaldığına şahit olmadım daha 2 yıl ölü pikselli monitör kullandım şu anki monitörüm de 1 yıllık aldığımdan beri var ölü piksel ve ikisinde de çoğalmadı virüs vb şey değil ki artsın veya çoğalsın ölü piksel normal şartlar altında çoğalan bir şey değil.

Ölü piksel çoğalır demek tamamen şehir efsanesidir ölü piksel olup çoğaldığına şahit olmadım daha 2 yıl ölü pikselli monitör kullandım şu anki monitörüm de 1 yıllık aldığımdan beri var ölü piksel ve ikisinde de çoğalmadı virüs vb şey değil ki artsın veya çoğalsın ölü piksel normal şartlar altında çoğalan bir şey değil.
Katılıyorum fakat eğer sorunlu bir ürün olduğuna işaret ise bir kere çıktıysa tekrar çıkabilir ? Hiç olmaması %100 iyi ise, ölü piksel çıkması %100 kötüdür

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı