Ölü pikselli monitör İtopya'ya gönderilmeli mi?

Monitörün ölü piksel garantisi olması lazım. Benimki LG marka bir monitördü. Yorumlarda ölü piksel ile karşılaşabileceğimi okumuştum. Almadan önce sordum bu modelin böyle bir garantisi olmadığından iade değişim olmadığını söylediler.(iadeden tam emin değilim ama değişim yoktu yalan olmasın)
İstersen İtopya müşteri hizmetlerini ara marka modelini söyle muhtemelen garanti kapsamında olup olmadığını sana söylerler.

Değişim istediğini belirt eğer değişim yapılmıyorsa iade et. 15 iş günü içinde iade hakkın var.
Amazon ve HB gibi değiller hocam maalesef. Kesin olarak kabul edecekler mi tereddütlerim var.

Hocam göndermeniz gerekiyor diyorlar, göndermeden de anlaşılabilecek durum. Fotoğrafı da var.

Üst segment bir ürün aldınız. İncelenmesi için gönderin derim. Eğer oradan da bir olumsuz dönüş olursa THH üzerinden hakkınızı ararsınız.
Hocam paketlemesi göndermesi gözümde büyüyor. Kesin değişim yapacaklarını bilsem hemen hallederim de bir daha geri gelirse çok sinir bozucu olacak.

Hocam paketlemesi göndermesi gözümde büyüyor. Kesin değişim yapacaklarını bilsem hemen hallederim de bir daha geri gelirse çok sinir bozucu olacak.
Bu aşamada yapacak fazla bir durumunuz yok. Corsair kasamı, FSP UPS'imi yine garanti kapsamında paketleyerek göndermiştim. Sorunsuz şekilde ulaştırılmıştı. Direkt olarak kötü düşünmeyin.

Tüketici hakları diye bir şey var öyle kafalarına göre ahkam kesip kural koyamaz. Sorunlu ürün olduğunu belirterek iade hakkını iste eğer aksi yönde bir şey derlerse tüketici hakem heyetine başvuru yap. Ürünü servise gönderip parça yenilemesi yapmanı önermem sonuçta hiç kullanılmamış bir ürün.

ürünün kendi kutusu vs. yok mu hocam ona koy gönder.
Var hocam, yarın göndereyim o halde. Yapacak bir şey kalmadı.
Bu aşamada yapacak fazla bir durumunuz yok. Corsair kasamı, FSP UPS'imi yine garanti kapsamında paketleyerek göndermiştim. Sorunsuz şekilde ulaştırılmıştı. Direkt olarak kötü düşünmeyin.
Hocam monitör olunca bir tık korkutucu olabiliyor fakat göndermekten başka da çarem yok. Yarın güzelce paketleyip göndereceğim. Umarım sorun yaşamam.
Yok hocam parça yenilemesi vs. o konulara hiç girmeyeceğim gibi zaten panel tek başına neredeyse monitör maliyetindedir. Hepinize fikirleriniz için teşekkür ettim, sağ olun arkadaşlar.

Hocam siz önce gönderin değişim/iade talep edin. Olumsuz bir dönüş olursa THH'ye başvurabilirsiniz. 1 ölü piksel bile olsa ayıplı bir ürün satın almışsınız, sonuçta tüm pikseller için para ödediniz. Kafalarına göre iş yapamazlar.

Hocam yollamıyorlar işte. 3 ölü piksel olması lazım vs. derler diye korkuyorum.

Destek talebi aç mesaj at eğer öyle bir durum var ise geri dönüş sağlarlar zaten eğer yok ise gönderebilirsin fakat şu demek değil tekrar 2. Monitörde ölü piksel çıkmayacak vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…